Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5997328 www.bgdnes.bg

СКАНДАЛ! Без Диляна В ТОП 10 НА НАЙ-СЕКСИ МАЙКИ!

Тази класация ще ги изпокара 

На първо място е Таня Илиева, на последно - Милянкова на Чолата 

Топ 10 на най-секси майките в България изготви предаването "Мармалад", но само от звезди! "Обикновените" майки не са интересни, да живеят виповете!


Без заобикалки - на първо място е Таня Илиева (която роди преди 2 месеца от Руши Видинлиев), а на последно - Ирена Милянкова. Ценителите у нас са шокирани от този избор, но много по-разгневени са от друг факт. Че синеоката богиня Диляна Попова изобщо не присъства в този Топ 10, дори и на по-задните места. "Не може така, тя е топхубавица", ядосват се те.

Реклама


След бившата половинка на Чолата - Ирена Милянкова, в класацията е Черната Златка. Плеймейтката с фамилия Димитрова е станала "плеймама" и според рапъра Дий, един от коментаторите в шоуто, тя е истински МИЛФ - американски термин за секси майка. Освен Дий в шоуто изказаха своето мнение още авторката на детски книжки Гери Дончева, плеймейтката Ася Капчикова и стилистът Добромир Киряков. Самата Златка написа коментар в интернет, че не напира да е на първите места в тази класация. Интересно, но на една от нейните снимки, които показаха в шоуто, всъщност е Мика Стоичкова. Тя веднага се позна, но не оплю продуцентите заради гафа. "Злати, искаш ли да си разделим деветото място", каза тя.


На осмо място е Лора Караджова (според тях - идеалното минитяло); на седмо е Ромина Андонова (веднага бе оприличена на фабрика за деца, защото роди три отрочета); на шесто място е Вики от "Мастило".
Топ 5 се завършва от Радина, която според тях е "сексмечта на хиляди", а стилистът Киряков казва, че тя е "класическият сексапил на интелектуалката".


Веднага след нея идва чалгата с Емилия, която според Ася Капчикова е "по-скоро нежна, отколкото сексапилна". Още по-остро бившата на Криско се изрази по адрес на Славена Вътова, при която отива бронзът. "Какво сексапилно има в нея... не знам!", каза Ася.
На второто място блести Яна на Петко, която отиде при него, след като заряза дългогодишната си половинка Орлин Павлов. "Яна влиза и превзема помещението", хвали я Гери Дончева.


Около първенеца Таня Илиева няма "излишен медиен шум", казват от шоуто. До такава степен, че хората в началото се питаха "Коя е Таня Илиева?" и чак след като показаха нейна снимка с Руши Видинлиев, се сетиха. "Тя е висока, с дълги крака, с хубав бюст", хвали я миньончето Ася.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама