Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6001888 www.bgdnes.bg

Вижте какъв палавник е младият Валери

Валери Божинов не спира да ни забавлява с майтапчийските си клипчета извън терена. Футболистът на "Партизан" се превърна в истинска сензация, но не заради головете си, а заради опитите си да пее "Трепни" на Цеца.
Още преди години той има изяви в музикалните среди, след като бе главен герой във видеото към песента на Алисия - "Карамел". На клипа Божинката кърши снага с черни очила, гол до кръста и с изкуствени татуировки.
Тогава нападателят и фолкзвездата още се обичаха и спяха в едно легло. Двамата дори станаха родители на първороден син Валери Божинов-младши, който се роди на 12 септември 2007 година.


В интернет се появи непоказвана снимка на младия Валери точно от онова време. На нея той е полугол и се гушка с изрусен мъж на червен кожен диван. Оказва се, че човекът в обятията на Божинов е прословутият гримьор Борислав Соколов, известен повече като Мис Бони. Освен че е гримирал всички чалгаджии у нас и в Сърбия, под молива му са минали още звезди като Лили Иванова, Йорданка Христова, Нели Рангелова, Стефка Берова и Кичка Бодурова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама