Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6004712 www.bgdnes.bg

Спад на разходите за строителство и ремонт с поне 20 % при инвестиция в проект advertorial icon

Предстои ви инвестиция в ново строителство, ремонт или преустройство? Не забравяйте в бюджета си да предвидите проектиране. Проектът е необходим не просто за узаконяване на обекта ви, но с негова помощ ще оптимизирате разходите до минимум, ще спестите време от обикалянето по специализираните магазини, предложенията на различни строителни и дистрибуторски фирми, от ровене в сайтове или списания, копирайки чужди идеи, които в последствие ще се окажат неподходящи за вашата сграда, помещение или парцел.

Архитектът ще прецени вашите желания и бюджет, ще се съобрази с това, което харесвате и ще ви представи адекватно, оптимално решение, съответстващо на всичките ви условия. Той ще направи това, така че да можете да получите най- пълна представа за предстоящите разходи, времетраене на строителството и без да сте в противоречие със законовата уредба.

„Често без проект се изграждат постройки, като например навеси, барбекюта, гаражи или огради, но това може да се окаже грешка. В най-лошия случай може да се наложи премахване на постройката. Чак тогава се търси архитект, който да изготви проект, за да бъдат узаконени” коментира арх. Силвия Миткова от столичното архитектурно студио „Пентахрон”.

Архитектът не работи сам. Зад него стои екип от специалисти в различни инженерни области, с които той решава поставените от вас задачи предварително, с определени срок и бюджет, за да не се налага да се преправя действителния строеж в последствие.

„Не бива да разчитате, че майстора правилно е „дешифрирал“ вашите устни указания. Случва се, така че всичко да се преправя няколко пъти, а това коства много време и пари. Авторският надзор на архитекта е гаранция за правилното изпълнение на проекта“, добави архитект Миткова.

Съветът на специалистите от „Пентахрон” е преди да вложите капитала си в строеж или преустройство, да се погрижите да разполагате с проект, защото разходите ви мога да спаднат с над 20% при една такава инвестиция.

Пентахрон ЕООД

www.pentahron.eu

[email protected] , [email protected]

0888/94 75 32; 0897/91 34 15; 02/423 82 74

Гр.София, бул.Стефан Стамболов 3

Реклама
Реклама
Реклама