Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6004864 www.bgdnes.bg

Деси Цонева грабна микрофона

Брадърката обикаля светските събития и търси клюки

Дъщерята на покойния Димитър Цонев – Деси, отново се завърна на телевизионния екран. Участничката от последния сезон на „ВИП брадър“ е започнала работа в първата българска модна телевизия "КОД Фешън", научи "България Днес".
Новият канал стартира през септември и шефовете са решили да привлекат в редиците си едни от най-популярните лица у нас. Цонева е трябвало да започне работа от първия ден на новата телевизия, но заради влизането си в къщата на Големия брат това е отложило с няколко седмици.
В момента Деси обикаля светските събития из нощна София и взима интервюта от знаменитостите. Дъщерята на Димитър Цонев е въоръжена с микрофон в ръка и се опитва да измъкне нещичко от устите на известните личности.
Освен репортерската си работа Деси е и водеща на едно от предаванията в новата телевизия. В него тя предимно говори за мода и стайлинг. Често Цонева кани и гости експерти, с които коментират начина на обличане на родните знаменитости.


Деси има голям опит в телевизионната журналистика. Цонева е работила в куп водещи медии и появяването пред малкия екран не й е за пръв път. Кариерата й стартира в БНТ, където е репортер. Там Деси работи в предаването на баща си Димитър. След няколко години в екипа на БНТ тя преминава във фалиралата вече ТВ7. След като разбира, че нещата в нея не въртят, тя я напуска и се озовава в телевизия "Ин лайф". Това е канал за лайфстайл, а от малка Деси я влече точно тази материя.
Цонева имат опит в интернет сайтовете. Преди време тя, заедно със свой приятел, стартира светски сайт.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама