Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6004939 www.bgdnes.bg

Царската внучка Мафалда се прави на Адел

Княгинята стяга концерт в Ню Йорк, пее за разбитото си сърце в нов хитов сингъл

Надя Панкова

Най-голямата внучка на Симеон Сакскобургготски - Мафалда, стяга турне из Ню Йорк през февруари. Това разказаха за "България Днес" от царското семейство.
Мафалда, която мнозина сравняват с Адел поради почти идентичното звучене и глас, наскоро издаде най-новия си сингъл DonТt let go, с който покори музикалните среди, вече е изнесла концерт в престижен клуб в Голямата ябълка.
Предстоят й още изяви из клубовете на града, който никога не спи, а Мафалда се зарекла да стане корица на музикалното списание "Билборд". Сред нейните първи дружки освен принцесите на Гърция Олимпия и внучката на принца на Монако Рение - Полин Дюкре, се оказа и дъщерята на легендарния режисьор Франсис Форд Копола.
Режисьорката и актриса от "Кръстникът" София Копола специално поканила най-личната си приятелка Мафалда на премиерата на "Травиата" в Римския оперен театър. "Травиата" е режисирана от самата Копола, а на събитието присъствали само височайши особи със специални покани. Тъй като София и Мафалда са близки, царската внучка била от избрания елит.
Лъскавото соаре и певческата кариера на княгиня Мафалда отразили дори от испанското светско списание Hola, което писа и за първия концерт на принцесата в Ню Йорк.
Престижното издание описва Мафалда като "певица, на която задължително зрителите трябва да се насладят". Парчето на Мафалда Don't let go обаче въобще не е младежко и жизнерадостно. В песента княгинята пее за разбитото си сърце и моли любимия си да не си отива. Мафалда от дете се е насочила към певческа кариера за разлика от майка си Росарио Надал, която е била муза на модния ас Валентино. За синглите на принцесата пък британското списание "Венити феър" се изказва безкрайно ласкаво, като нарича Мафалда "много cool (готина)" и припомня, че принцесата сама композира всичките си парчета.

Част от новия хит на Мафалда

Още само един шанс,
това е всичко, което ми отне да разбера,
че грешах и думите, които казахме, са лъжа,
и няма да избягам, не,
няма да се скрия, не,
моля те, не си отивай, бъди до мен,

не си отивай, не си отивай, аз ще бъда твоя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама