Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6007075 www.bgdnes.bg

Бременната Джина Стоева: Качих 11 килограма

"11 килограма качих по време на бременността. Не са чак толкова много, но започват да ми тежат и вече сериозно се задъхвам".

Това заяви пред "България Днес" фолкпевицата Джина Стоева, която е бременна в 7-ия месец и през март очаква първата си рожба.

Реклама


Изпълнителката призна, че има сравнително лека бременност. "Не съм повръщала през последните месеци. Сигурно е много важно, че продължавам да съм спортно активна и постоянно да се движа. Е да, запъхтявам си и ми е все по-трудно, но не можа да се оплача", добави Джина.


Фолкпевицата коментира и актуалната информация от последните дни, че ще ражда във Франция. "Има такава идея, но още не съм го решил окончателно. Имам самолетен билет за 19 януари, но до няколко дни ще взема окончателното решение. Раждането и тук, и там си има своите плюсове. Във Франция живее сестра ми и тя точно това прави - изражда бебета. Ако съм във Франция обаче, трябва да отида доста по-рано, както и след това да остана поне един месец. Проблем ще е как ще пътувам с бебе в самолета... Много неща трябва да измисля и затова още не знам какво да правя", призна чистосърдечно русенската изпълнителка.


Джина Стоева призна, че вече обмисля завръщането на сцена след раждането на детето си. "Вече ми се обаждат да ми канят за пея на абитуриентските балове през месец май. Почти през целия декември ходех на участия, но в един момент ми натежа - въздухът все не ми стигаше и просто спрях. Мисля, че след раждането поне 2 месеца ще си остана вкъщи. За след това вече ще го мисля", добави фолкпевицата.
Щом разбрала, че е бременна, две седмици пазила тайна от бъдещия татко.

Певицата има връзка с приятеля си повече от две години. За мъжа до себе си тя казва, че е с три години по-малък, но достатъчно зрял за голяма крачка като бащинството. Описва го като нормално момче, което не е богаташ или бизнесмен, каквито информации се разпространяваха.


Джина Стоева е поредната представителка на фолк гилдията, която е бременна. Деца очакват още Галена и Джена, а Емилия роди наскоро. Тя дори постави своеобразен рекорд, като се завърна към пеенето само два месеца по-малко след раждането. Емануела пък роди преди година и вече отново е в ритъм, но също даде своя принос за бейби бума в музикалния жанр. Изпълнителките все по-масово предпочитат бързо да се завърнат към кариерата си вместо само да стоят вкъщи и да дундуркат бебета.


При една от последните публични изяви на Джина Стоева - парти в столичен клуб, посетителите забелязаха, че изпълнителката си е направила корекция на носа. Оказа се обаче, че интервенцията не е изобщо нова. "Да, оперирах си носа, но преди 2 години. Тогава тъкмо се разделях със стария си продуцент и исках някаква промяна. Освен това, тогава си обръснах главата. Дълго преди това исках да го направя, но продуцентът ми не беше съгласен. Беше ми време за промени, та така се стигна и до коригирането на носа ми", обясни искрено Стоева.

Реклама
Реклама
Реклама