Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6007102 www.bgdnes.bg

Трепни! Иконата предизвика Тони Найка

Джизъса ще отмъсти от името на Валери, да се готвят Асенчо Таксито и Дон Коци

Огнян ГЕОРГИЕВ

Благой Георгиев-Иконата ще мъсти на нашумелите футболни майстори на малки вратички Тони Найка и Асенчо Таксито. Той е поискал час по-скоро да им покаже къде зимуват раците, след като през последната седмица стана ясно как кварталните играчи са изнасяли уроци на Джизъса и Валери Божинов.
Истината за футболните поражения на Божигол и Иконата излязоха на бял свят благодарение на феноменалните музикални кавъри на нападателя. Бившият съпруг на Николета Лозанова направи специални аранжименти на Цеца Величкович и Азис. В своите текстове Божинов се заканва как ще накаже Тони Найка, Асенчо Таксито и компания и ще им вкара поне четири гола. За съжаление на Валери той няма да участва в следващия сблъсък.
"България Днес" научи, че мачът между тима на Иконата и формацията на Тони Найка и Асенчо Таксито ще се проведе в неделя. Поради огромния интерес участниците ще се опитат да запазят в тайна къде точно ще се състои. Съставът на Благо Джизъса ще бъде подсилен от още един лиричен герой от песните на Божигол - погребалния агент Дон Коци.
"Много пъти съм бил Божинката на малки вратички и оттам идва заигравката - разказа за "България Днес" Тони Найка, който има магазини за спортна екипировка. - Историята ни е много дълга, но всичко е бъзик. Малко ми беше неприятен този шум и не исках да се показвам."
Асен Таксито има собствен отбор, който често го сблъсква срещу тима на Божигол.
"Откакто се познаваме с Валери, не сме спрели да си подхвърляме подобни закачки - разказва Асен. - Чак сега нашите заигравки видяха бял свят. Прякорът ми дойде от моята работа и затова Валери ме нарича така. По принцип играем тези мачове в паузата между първенствата, когато всички са тук."


Всички герои в популярното видео на Валери са се обединили около идеята да направят нещо положително около цялата сапунка. Те имат намерение да организират благотворителен мач, който да се проведе на първи юни. Поради огромния интерес ще има и билети, а приходите от тях ще отидат за положителна кауза.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама