Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6007241 www.bgdnes.bg

Фики размазва Веско. Стораро детронира Маринов в класациите

"Издислав" е най-продаваният албум, издига се на първо място 

Иво АНГЕЛОВ

Младата надежда на попфолка Фики буквално размаза конкурента си от старата генерация Веселин Маринов!
Албумът Is This Love (добил широка популярност като "Издислав" по подобие на едноименно парче) на сина на Тони Стораро е най-продаваната музикална компилация на последните месеци. Това сочи официална статистика, предоставена от музикална компания "Пайнер", която продуцира младия изпълнител.
Успехът е още по-голям, тъй като от трона на най-продаван певец е детрониран всенародният любимец Веселин Маринов. Обичаният изпълнител на няколко поколения българи дълги години е неизменно на първото място, но този път търпи тотален крах. Албумът му "Златни хитове" остава в подножието на върха.
За силните продажби на Is Ihis Love вероятно е спомогнал и огромният шум, който се вдигна около водещото парче. В него Фики пее на английски език със силен акцент и стана обект на всенародни подигравки, колажи и атаки от хейтърите си. Агресията към него обаче се превърна в реклама и реално всеки втори в България знаеше кой е Издислав.


"Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре, от текста се разбира доста добре за какво се пее. В нашата страна обаче има доста разбирачи, критици. Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии. Не ми е минавало през акъла, че чак до такава степен ще има. Свикнал съм на хейтъри да пишат глупости за мен, но чак до такава степен – „Издислав“, „Издислав“, къде е „Издислав“? Аз питам в песента всъщност дали наистина това е любовта, а „Издислав“ може и да си го намерят. Това е абсолютна простотия", изригна младият изпълнител, който обаче в момента жъне успехите на проекта си.

Реклама


Слаба утеха за Веселин Маринов е, че в Топ 20 на най-продаваните албуми у нас той има още две музикални компилации - "Най-скъпият подарък на света" (4-о място) и "Избрах за вас с любов" (19-о място). Традиционно през последните години той е неизбежен лидер и се слави като един от най-продаваните изпълнители на "Пайнер".
Изненадващо на почетното трето място се нарежда Теди Александрова с проекта си "Ня'а проблем". Доказани имена в попфолка обаче остават назад в класацията. Преслава ("Хитовете на Преслава") е едва на осмо място, Ивана ("Не давам да се даваме") е десета, Джена ("Да видя какво е") заема 16-о място, а Глория ("Пясъчни кули") е предпредпоследна.


Успехите по продажби обаче едва ли ще зарадват много и Фики, тъй като през годината той беше размазан буквално от основния си конкурент по хитове и присъствие в сърцата на феновете - Галин. Младият му колега направи редица хитове и до последно беше с най-големи шансове да стане певец №1 на годината. Тогава обаче дойде решението на Митко Пайнера да отмени церемонията по връчването на наградите заради безбройните дрязги между подопечните му. Новата идея беше да има гласуване в интернет, а победителите да бъдат само морални. Дълго време Галин беше водач и в тази класация, но само за една нощ Фики изпревари и него, и по-опитния си колега Константин. Това веднага провокира съмнения, че вотът може да е манипулиран, и дори електронната надпревара беше прекратена.

Веселин заби Веселина, старата любов му цъфти

Веселин Маринов има нова жена в живота си и тя се казва Веселина. Това е най-новата информация за личния живот на певеца, която се разпространява в публичното пространство.
Според слуха той е заедно с дамата от около две години. Тя дори зарязала съпруга си, за да могат двамата да се радват на любовта си. Веселина била родом от Добрич и има две деца.
Непотвърдената информация гласи още, че Веско е бил с 40-годишната блондинка в заведение във Варна. Версията на Маринов е, че това е негова колежка, с която си говорят за работа, но въпреки това почитателите му много не му вярват.
През последните дни усилено се коментира и първата съпруга на певеца - Мария Маринова. Тя е главен експерт в дирекция "Протокол" в администрацията на президента и беше главно действащо лице по време на последната пресконференция на Росен Плавнелиев.

Тя прикова погледите на присъстващите с елегантен тоалет в бяло и светлосиньо и буквално цъфтеше от хубост на събитието. От връзката си с нея Веско има дъщеря Йоана. Тя е дипломирана юристка и хубавица като майка си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама