Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6057401 www.bgdnes.bg

Родители се чукат със съученици на щерка си

Разврат на два фронта: Мъжът снима гей порно, жената прелюбодейства с пуберите

Перверзно семейство от Мичиган влиза в пандиза за опит да вкара пубери в леглото си. Застаряващите Ануж и Лесли Чопра на няколко пъти се пробват да примамят съученици на 16-годишната си дъщеря да правят секс за пари. "Ануж Чопра ми предложи да правя гей секс с един седемнайсетгодишен срещу 100 долара.

Искаше да запише половия акт с камера", свидетелства съблазненият тийнейджър пред съда. Съпругата Лесли Чопра няма нищо против хомомераците на мъжа си към малки момчета и открива втори фронт на разврата. "Госпожата активно е търсила гимназисти в интернет и им е предлагала пари, за да легнат с нея. Пробутвала им е свои голи снимки, за да ги съблазни", докладват от офиса на местния шериф.

Педофилското семейство е натопено пред ченгетата от изплашени родители. Въпреки повдигнатите обвинения за склоняване към проституция Лесли и Ануж Чопра ще изчакат края на делото в домашен уют. Двамата отказват да коментират престъплението си и не допускат външни хора вкъщи. Да говорят пред журналисти се съгласяват само "услужливи" съседи. "Тези двамата дойдоха преди година от Чикаго и са подозрително потайни. Интересно, какво ли ще стане с непълнолетната им дъщеря", чудят се клюкарите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама