Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6067987 www.bgdnes.bg

Дядо Стефчо се люби с хермафродит

10 години от кончината на секслегендата

Ванга го наричала "курварето",
забранила му да скача от "женски"
тераси

Една легенда на българския еротичен небосклон - дядо Стефчо Коцкара от столичния квартал "Надежда", се пресели в отвъдното преди точно 10 години. Само след месец приятели ще му изнесат панихида в столичните Централни гробища.
86-годишният секстерминатор се спомина от старост, но до последно ищахът не го напусна. Дядо Стефчо, както го знаеха всички напоследък, имаше няколко операции - от жлъчка и херния, пиян шофьор му потроши жестоко крака, но в кревата го раздавал като разгонен бик - поне така твърдят останалите живи "бройки" от онези близо 1000 дами, които бившият певец в хор "Гусла" и хора на Централните софийски гробища е "опрашил" за 73-годишната си секскариера.

Реклама


С днешна дата приятелите на най-великия любовник си спомнят, че им разказвал за голямата си любов с момиче с... пишка. Учил го да плува, водел го на хапка-пийка, но когато си легнали, установил, че новата му забивка е хермафродит. "Като го набарах отдолу, се оказа, че има и пишка. Ми, то иначе кукла, много хубаво момиче. Викам му: "Няма какво да се тормозиш." Почна да ми идва дома, 3-4 месеца си живяхме с него. Ама пишката й, тя малка беше, но ми пречеше. Като почнех да я оправям, тя се възбуждаше и пишлето й също щръкваше, та ме гъделичкаше по корема. После тя си направи операция в чужбина и си го махна", нищил пред аверите уникалното си гадже дядо Стефчо.


Похотлива комшийка открехва едва 13-годишния любовник за сладостите на любовта. Матроната била "страшно рунтава" отдолу и нали "дебютът" се помни цял живот, оттогава Стефан все налитал на булки тип "Мата космата". Разбира се, с напредването на възрастта коцкарят номер едно за всички времена пренасочил интереса си към младите момичета. Най-странното е, че и те му се лепяха като мухи на мед, спомнят си наборите на дядо Стефчо. "Може би защото беше цар на френската любов и като син на прочут масажист мачкаше телесата им. Баща му е бил терапевт на цар Борис Трети и брат му принц Кирил и той го научил къде да барне момата, за да й гарантира кефа", разказва един от личните приятели на бай Стефан - Харалампи Иванов. Той много обичал да слуша приказките на приятеля си. "Първо нахранваше богато партньорките си, после им пееше на уше стари градски песни в съпровод на китара, а преди самия сеанс ги чипкаше собственоръчно във ваната и ги целуваше нежно от глава до пети, ей това му е тайната", споделя Иванов.
"Жената е Божие създание. Бог я е създал, за да радва мъжа. Да я обича, да я гали, да я цунка, да я гунка...", изливал душата си пред приятелите покойният бонвиван.
Имал е приказка и с Ванга. Умеел като никой друг да развесели пророчицата, а тя пък никога не го наричала по име. Викала му "курварето". "Ама аз се казвам Стефан!", припомнял й винаги, като се видели той. "Знам, знам. Ама ти от много балкони си скачал, затова така ти кажувам. Да внимаваш, ако пак скочиш, може и да те нема на тоа свет. Не го прави вече", мотивирала се Ванга. Оттогава бай Стефчо спрял да скача по "женски" тераси.


"А той много обичаше да го прави. Даже все ми се хвалеше - скачах от втория, от третия етаж, много пъти е било това...", спомня си Харалампи.
Въпреки супербогатата си интимна колекция от женски скалпове Стефан Косто, както е името му по лична карта, е бил влюбен само веднъж. Момата била хем красива, хем богата - изобщо идеалната партия. Толкова бил хлътнал по нея, че "даже" решил да се ожени. Внимавал в картинката обаче, тъй като една прелъстена и изоставена девойка вече го била заляла със сода каустик. За късмет киселината се разляла по дебелия му балтон и не му причинила никаква вреда.
"И досега ми е пред очите - едни големи, хубави гърди, едни крачета, едно носле... Отидох да й искам ръката във Велико Търново. Моят братовчед й шиеше тоалетите, та се надявах да ни сватоса. Да, ама не стана работата...", вайкаше се до смъртта си секстерминаторът пред Иванов. За единствената жена, ранила сърцето му, той е написал прочувствена песен, която си тананика винаги когато му е чоглаво. Което, ако сме точни, почти никога не му се е случвало, защото старият коцкар въздигаше в култ смеха, веселбата, сеира и сладкия живот.
Другата краста на Коцкаро освен креватната гимнастика беше колекционерството. В маломерната си панелка той трупаше календарчета, снимки на актьори и актриси, тоалетни сапуни, пощенски марки, значки, салфетки, етикети от безалкохолни напитки, кибритени кутии и мартеници. Оказва се, че за 72 години е изгледал сумати филми, защото какво по-идеално място за свалка от тъмния киносалон, поне в ония години, да се натискаш с другия пол.
С идването на демокрацията най-големият български чукач се отвори и на по-нестандартни изпълнения.
Опитал групов секс, гледал на живо ласки на лесбийки, само дето не стигнал до садо-мазо, ама то поначало не било в натюрела му. Добрата стара изневяра, естествено, за нищо я нямал. Както и "гларусовите" изпълнения на морето. Едно лято в Обзор с Харалампи скъсали от чукане някаква полякиня, ама и тя нямала насита. "Аз сляза, той се качи и така до сутринта...", хвали подвизите им днес Иванов. Най-любопитното е, че покойният Казанова от "Надежда" никога не е ползвал презерватив, без да пипне дори срамни въшки, камо ли трипер или сифилис, да не говорим за СПИН и по-засукани венерически болежки.

Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама