Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6070082 www.bgdnes.bg

Дани Алвеш изригна: В "Барса" са неблагодарници!

Бразилският защитник Даниел Алвеш скочи жестоко на бившия си клуб "Барселона". Той напусна "Ноу Камп" през лятото на 2016 година и премина като свободен агент в италианския гранд "Ювентус". Дани извади подробности от кухнята около раздялата с каталунците. Той обяви, че ръководството на клуба не знае как да се отнася с играчите си.
"Обичам да се чувствам желан, а ако някой не ме иска, тогава си тръгвам. Да напусна, без "Барса" да спечели пари от мен, беше един класен ответен удар. В последните си три сезона непрестанно чувах, че си тръгвам, а директорите и дума не обелваха", разкрива Алвеш пред испанския всекидневник ABC.
"Те бяха много фалшиви и неблагодарни, не показаха никакво уважение към мен. Предложиха ми новия договор едва когато клубът бе наказан от ФИФА да не купува нови играчи. Точно тогава ги излъгах в тяхната игра и подписах договор с освобождаваща клауза. Хората, които днес управляват "Барселона", нямат никаква идея как да се отнасят с играчите си", продължи с атаките бразилският национал. Той не крие, че сега се чувства щастлив в "Ювентус".
"Исках да напусна комфортната си зона и да се съревновавам на най-високо ниво в клуб с история и успехи, понеже съм победител. Такива са и в "Ювентус". Това е институция, която винаги може да те научи на нещо ново. Щастлив съм тук, открих красиви нови предизвикателства и един страхотен отбор. "Юве" не е печелил турнира от 1996 година насам. Сега имаме оръжията да се борим за тази цел", убеден е Алвеш.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама