Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6070980 www.bgdnes.bg

Годжи с армия от мадами

На участие в дискотеката на Коцето 

Музикантът блед и уморен, работата го съсипва

Армия от изкусителни мадами атакува певеца Георги Милчев-Годжи, видя "България Днес".
Музикантът от "Ку-ку бенд" беше подложен на нежен тормоз по време на участието си в дискотеката на фолкпевеца Константин в Студентски град в столицата. Годжи беше поканен като гост-звезда за ретро парти със стари фолкхитове, но почти не му остана време да пее.


Изпълнителят постоянно беше атакуван от студентки, които искаха да пеят на микрофона му и да се снимат с него. Напористите момичета без свян прегръщаха любимеца си и прокарваха ръце по тялото му. Нито охраната, нито сцената можеха да спрат палавите студентки по време на похода им към изпълнителя.

Реклама


Самият Годжи с охота приемаше женския интерес към себе и не отказа на нито една девойка. Той не се начумери, дори когато беше обграден и от стабилни мъжки компании. Музикантът беше решил в понеделник вечер да не отказва на никого.


Визията на Годжи предизвика сериозна полемика и предположения, че нещо не е както трябва. Певецът изглеждаше изключително блед, а изражението на лицето му силно крещеше "Умора!". Всекидневните ангажименти в "Шоуто на Слави", както и честите участия в нощни заведения вероятно са причината физическите сили на Георги Милчев да съм към своя край.


Традиционно по време на участия Годжи обръща по няколко питиета за настроение, но този път не беше забелязан да си покачва градуса на настроението. Видимо умърлушен и прегърбен от умора, той просто регистрира участието си, вероятно мислейки си само как да се прибере и да си легне.

Снимки: Plazza Dance Sofia

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама