Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6075640 www.bgdnes.bg

Ванга играе на комар

Пророчицата помага на руснаци да изкарват лесни пари на сайт за залози

Симеон ДЕМИРЕВ

Ванга започва да играе комар и приема залози от пристрастени запалянковци.
Руският сайт за спортни залози е кръстен на пророчицата от Рупите. Името на платформата е ванга-бет.ру (vanga-bet.ru). Тя е сравнително нова, но въпреки това бързо е добила популярност в бившата съветска република. В сайта може да се залага на всички спортни събития, като се започне от футбол, та се стигне чак до зимни спортове.
Експертите са категорични, че коефициентите в страницата, която носи името на Ванга, са едни от най-високите в Русия. Именно заради това сайтът се посещава от хиляди хора всекидневно. Само за броени месеци посещенията в страницата са се увеличили десетки пъти.
Причина за това не били само високите коефициенти, а заради самото име на сайта. Руснаците са луди на тема Ванга от дълги години и смятат, че тя може да им помогне да изкарат стабилни и лесни пари чрез залози.
Идеята на създателите на сайта е, че Ванга е една от най-известните пророчици в цял свят. Според собствениците на страницата с името й ще могат да зарибят все повече хора, тъй като потребителите ще смятат, че Ванга им казва срещи от отвъдното.
Наскоро сляпата светица се появи на първа страница на един от най-авторитарните вестници на планетата - английския "Сън". Нейните предсказания почти са безпогрешни. Сред най-известните й са тези, че чернокож ще управлява Америка (бел.авт. - Барак Обама), както и че Франция не я чакат добри дни. Именно за това предсказание се говори изключително много, след като страната няколко пъти бе нападната от терористи.
Въпреки че едва ли е разбирала от спорт, хората вярват, че пророчицата притежава сила, която може да им помогне да забогатеят. Според тях Ванга им дава насоки на коя среща да заложат, защото тя е светица и притежава огромна сила.
Преди няколко години руснаците дори направиха сериал за Ванга. Той преразказваше живота на пророчицата от Рупите и носеше името "Вангелина". След Първи канал в Русия той е излъчван в България и Израел и е сред най-гледаните.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама