Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6081818 www.bgdnes.bg

Божигол лети с Дъртото коте за Китай

Сръбската кака Биляна на Генерала не пуска футболиста сам

Борис Крумов
Валери Божинов взе в последния момент своето гадже Биляна Дол Йенич в Китай. Сръбската кака, която стана популярна с прякора Дъртото коте, е с девет години по-възрастна от нападателя. Първоначално Генерал Божигол планираше да тръгне сам в посока Азия. Той имаше намерение да се установи и избере апартамент, преди да покани своята настояща половинка.
Сметките на острието не излязоха. Сръбкинята е настояла да тръгне с Валери, за да не даде шанс на някоя китайска шантонерка да омагьоса нейния любим.
В неделя двойката замина за Китай. Божинов ще играе за 2-дивизионния тим "Мейджоу Хака". Преди няколко дни бившият национал подписа договор за 1+1 години. Генерал Божигол ще получи 1 млн. евро заплата между април и ноември. Нападателят ще вземе и процент от продажби на артикули. При добро представяне клубът ще преведе допълнителни бонуси в неговата банкова сметка.
Валери и Биляна отпразнуваха година, откакто са заедно. За пръв път от доста време футболистът се кротна. Това е негово първо сериозно гадже, откакто се разведе с Николета Лозанова.
Сръбкинята омагьосала Божинов в Белград. След кратък флирт двамата заживяха заедно. Биляна също има един брак зад гърба си. Тя беше омъжена за легендарния немски футболист и настоящ треньор Томас Дол.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама