Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6086750 www.bgdnes.bg

Няколко дни след престъплението Астроложка разкрива убиеца на Геша

4 г. ще лежи зад решетките Йоан Матев, после да бяга в чужбина, съветва Йорданка Игнатова

Астроложка разкрива убиеца на Георги Игнатов още преди 2 години. Докато полицията трескаво издирва престъпника, на личния си профил във Фейсбук Йорданка Игнатова рисува с шокиращи подробности портрета на задържания едва преди седмица Йоан Матев. Още през 2015 г. тя описва подробно и причините, довели до фаталния край в Борисовата градина, видя "България Днес".
Йорданка Игнатова решава да направи подробна астрологична прогноза малко след като из медиите се съобщава за случая на Георги Игнатов. Пуснати са кадри с бягащия младеж, евентуален извършител на убийството, но никой не го разпознава. Затова жената решава да направи това, което може - да се обърне към астрологията.
"Георги е имал среща с приятел, която не се осъществява. Приятелят му ще дойде след неговата смърт, и приятелката му, тя също ще закъснее. Убиецът е не много висок, среден на ръст, добро телосложение, бледо лице, глава с издължена форма, хубави черти, има белег или някакъв физически незначим дефект по тялото", описва с шокираща точност задържания Йоан Матев астроложката още преди две години.
"Възникнал е конфликт между двамата, извършителят е бил засегнат или с нещо се е почувствал унизен. Вероятно Георги е направил забележка. Убийството не е било планирано.", обяснява още астроложката.
След арестуването на Йоан преди седмица от полицията обявиха, че основната версия, по която работят, е кратко спречкване.
Астроложката прави детайлен психологически портрет на предполагаемия убиец. "Вероятно е имал подобни прояви до този момент. Трудно комуникира, трудно взима самостоятелни решения, емоционално изпада често в двете крайности - психически нестабилен е. Имал е проблеми с родителите си, от там ниско самочувствие и потискан гняв. Липса на внимание и емоционално отчуждение, а може в момента да е бил дрогиран, защото има тенденции да е пушач, да приема алкохол и наркотични вещества", категорична е още преди две години Игнатова.
По молба на вестника астроложката Йорданка Игнатова направи подробен хороскоп на Йоан Матев дни след арестуването му.
"Вероятно Йоан Матев ще има присъда, като престоят му зад решетките ще е около 4 години. На колко ще го осъдят не е важно, а важното е, че ще престои в затвора 4 години. При добър адвокат ще има смекчаващи вината обстоятелства и самопризнания", обяснява астроложката и допълва:
"Момчето има проблем с родителите си, не е могъл по някакъв начин да се реализира. Роден е по време на лунно затъмнение и има само една планета в земен знак и това е Нептун, което говори за неправилна практична насоченост", подчертава Игнатова.
"Няма земното в него, да получава това, което заработва, да полага труд, за да получава, да се реализира със собствени усилия. Реалността при него е изкривена. Това, че е нападнал някой, не е за пари, а за да се почувства значим. Това момче търси внимание и любов, не само пари. Когато едно дете напада, краде и т.н., това е зов за внимание и любов", обяснява астроложката и е категорична:
"Родителите му са заможни, затова, след като излезе от затвора, Йоан трябва да напусне България".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама