Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6091090 www.bgdnes.bg

Гришо разходи Никол по минижуп

Снимки от разходката на Гришо и Никол из Бевърли Хилс разпространи "Дейли Мейл". Двамата изглеждат по-влюбени от всякога. Тенисистът и певицата са преплели пръсти и не се пускат нито за миг. Димитров използва последните си дни в САЩ за почивка, като следващата седмица ще се включи в турнира "Индиън Уелс".
Високите температури в щата Калифорния накараха Никол да излезе по улиците с изключително къса кожена поличка, която едва прикриваше най-интимните й зони. Певицата бе наметнала дънково яке със странен дизайн и множество кръпки по него. Гришо от своя страна се показа като изключително елегантен със спортен бежов панталон и светла, прилепнала по него блуза. И двамата бяха заложили на бели кецове и тъмни очила.


В края на разходката им 38-годишната хубавица бе заведена от 25-годишното си гадже на ресторант. Чак тогава родената в Хонолулу звезда пусна дясната ръка на Гришо, която бе отрупана с гривни. Въпреки че снимките са направени на 1 март, ясно се вижда, че Димитров не се е закичил с мартеници.
Неотдавна Никол обясни, че не желае акцентът в интервютата й да се поставя върху романтиката и интимния й живот.
"Аз съм щастлива. Имам връзка, която искам да запазя за себе си. Ако говоря за това, хората започват да коментират "тя не може да чака повече, бла, бла, бла", споделя Шерцингер пред InStyle. На въпрос дали скоро с Гришо може да станат родители, тя отговаря: "Когато усетя, че е дошло най-подходящото време, тогава може би ще мисля по-сериозно за деца и семейство".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама