Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6115103 www.bgdnes.bg

Криско лудо влюбен

Танцьорката Цвети иска рапърът да й направи дете

Лудо влюбен в новото си гадже е рапърът Криско, издават негови близки авери. Той толкова е хлътнал по сексапилната танцьорка Цветелина Петрова, че не спирал да я глези със скъпи подаръци, романтични вечери и всичко, което му дойдело на ум.
Поведението на певеца буди учудване, защото в началото връзката му с Цвети не била чак толкова сериозна. Рапърът се хванал с танцьорката, за да дразни бившата си - плеймейтката Ася Капчикова. Няколко месеца по-късно Криско се влюбил повече от всякога в изкусителната мадама.
"Хлътнал е до уши! Прави всичко за нея", признават близки на Криско.
Наскоро той и Цвети посетиха Тайланд. В екзотичната дестинация двамата си изкараха незабравими дни и се върнаха по-влюбени от всякога. Двамата са непрекъснато заедно, като Цвети редовно придружавала рапъра на изявите му, където зорко следяла да не се заглежда по други жени.


Танцьорката била толкова силно влюбена в изпълнителя, че искала той да й направи дете. Отскоро Петрова започнала все по-често да мрънка на Кристиян, че иска наследник. Тя му обяснявала, че сега им е времето да създадат семейство, докато са още млади. Гаджето на Криско искала нещата между двамата да станат по-сериозни. Двамата са заедно от едва няколко месеца, но явно връзката им върви отлично.
Певецът все още умува дали е готов да бъде баща. Той е лудо влюбен в сегашната си изгора, но не знаел дали ще се справи с гледането на бебе. Затова започнал отсега да се подготвя. Криско изведнъж спря среднощните запои и контакти със старите авери от Габрово. С тези си действия той смята, че ще е по-подготвен за бащинството, когато му дойде времето, разбира се.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама