Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6126489 www.bgdnes.bg

Пуснаха Росен Животното от затвора

Лидерът на агитката на ЦСКА се появи на мач в Пловдив

Враговете на ЦСКА да треперят! Зловещият лидер на "червените" фенове Росен Петров-Животното е пуснат от затвора и вече се наслаждава на свободата си. Животното излежава присъда от общо 5 години и 3 месеца, но излезе от пандиза доста по-рано. През 2015 г. след споразумение с прокуратурата и признаване на вината Петров бе осъден за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици. Отделно Животното трябваше да излежава присъда за причиняване на смърт по непредпазливост след шофиране в пияно състояние. Петров влезе в затвора през август месец 2015-а и по-малко от две години по-късно вече е свободен. От дирекция „Изпълнение на наказанията“ разкриха, че Животното е пуснат по-рано заради добро поведение в затвора и отработени дни. Както е известно, бачкането в пандиза сериозно намалява присъдата - един изработен ден се равнява на два излежани.
Животното не губи време и веднага отиде на мач на любимия си ЦСКА. Тарторът на агитката на "червените" се появи на стадиона в парк "Лаута" в Пловдив в събота, където "армейците" направиха 1:1 с "Локомотив" (Пд). Росен възнамерява бързо да си върне контрола сред агитката и да стегне "червените" редици, които донякъде са разединени след фалита и трансформацията на ЦСКА през миналото лято.


Животното излежаваше присъдата си основно в затворническото общежитие в Казичане. За кратко той бе пратен в Централния софийски затвор, след като бе разкрит, че използва мобилен телефон и интернет в Казичене. Въпреки това Петров е показал примерно поведение и излиза далеч по-рано от крайния срок на присъдата му. Животното се кълне, че вече няма да се занимава с наркотици и престъпленията остават в миналото му. "Много отдавна се занимавах с наркотици, но след раждането на сина ми това приключи - казва любителят на животни, който гледа кучета. - Разпространявах наркотици и хероин дори. Аз не предлагах, млади хора търсеха да си закупят. Тази драма с наркотиците я прихванах от "Дружба", от лоша компания. Аз лично наркотик не съм продал, моите дилъри правиха това."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама