Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6128969 www.bgdnes.bg

Кобилкина КАЦА НА ЛУДИЯ РЕПОРТЕР

Повелителката на малките бананчета съветва Дани

Коя е жената до Лудия репортер?! Наталия Кобилкина!
Първо беше ултра палавата Александра Богданска, с която привидно всичко беше перфектно до момента, в който Дани Петканов (както е името на Лудия репортер) разрови телефона й. Там намери непозволени снимки - разпищолената Богданска лапаше чужд мъжки пръст. От яд водещият публикува личните кадри и си навлече гнева на цяла България.


После Дани Петканов показа брутално видео, в което се олиза с една дузина мацки зад кулисите на конкурса "Мис Плеймейт" в София. Освен че разменяха слюнки и плюнки при целувките с език, Лудия репортер им махна сутиените, намачка им циците и ги напляска по задниците.
Сега Лудия репортер е в плен на Наталия Кобилкина. Сексоложката е помощник на Дани в новото шоу "Сладки свалки", което започва днес в сайта "Вибокс7". Той ще е сватовник, а тя ще анализира поведението на участниците и ще дава предположения коя двойка би си паснала най-добре.


Идеята на шоуто е проста, но вещае интересни моменти - 24 души ще излязат на първа вечеря и със завързани очи ще се опознават, като целта е да се влюбят - да има успешна свалка.
По време на вечерята Дани Петканов ще задава въпроси на двамата участници и ще им отправя различни предизвикателства, което ще им помогне да се опознаят по-добре. В края на вечерята идва и моментът на истината – и двамата участници вече могат да се видят очи в очи и да преценят доколко са се харесали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама