Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6129002 www.bgdnes.bg

Годеницата на черния Гунди изуми "Герена"

Нападателят страда за дамата на сърцето си

Теодора Иванова

Огромна изненада изпитаха играчи и фенове на "Левски". Половинката на един от любимците им - Бабатунде Адениджи, наричан черния Гунди - Рейчъл Идову, шашна всички със стила си на обличане. Сънародничката на нигериеца бе на посещение при годеника си преди дни.
Тя се прояви с доста странен избор на тоалет. Любимата на Тунде бе облякла розов панталон и шарена блуза. Ансамбълът се допълваше от черно яке на точки, което никак не се връзваше с останалата част от тоалета й. Върхът бе изборът й на чанта - малка и във формата на часовник, с пискюл. Явно това е любим стил на футболната половинка, показва проверка в профилите й в социалните мрежи.


На повечето снимки, които нападателят на "сините" споделя със своята половинка от престоя й в България, си личи, че тя бързо се учи от софийските кифли. Рейчъл позира с нацупени устни досущ като родните златотърсачки.
Рейчъл и Бабатунде са от един град. Двамата са израснали в бедния Окитипупа, който тъне в мрак и разруха от няколко години. Гpадът буквално е в тъмнина. В края на 2014-а холдинговата компания за мощност на Нигерия спира тока на жителите. Oттогава до днес той така и не е пуснат.
Заедно са от юношеска възраст, като Рейчъл дори е отбелязала, че са сгодени от 2010 година. Това е доста интересен факт, имайки предвид факта, че тогава Адениджи е бил едва на 15 години. Не е ясно на колко е била възлюбената му. В момента тя е студентка в родната им Нигерия, след като миналата година е завършила колежа по здравни технологии в Офа.


Именно по тази причина не е за постоянно в България с нападателя, а идва само от време на време. Двамата не крият, че това доста им тежи. Те постоянно качват снимки на другия с текст "Липсваш ми" или още по-милото "липсваш ми, бебе".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама