Реклама
https://www.bgdnes.bg/opa-a/article/6129319 www.bgdnes.bg

Ето кой БАРА ЯКАТА ДУПАРА

Тежък задник на гърба на Жорето

Гери-Никол натиска фотограф в малка стаичка

Кой бара яката дупара? Този въпрос си задаваха всички фенове на Гери-Никол, след като излезе скандалната й песен. Днес вече загадката е разкрита.
Варненската изпълнителката публикува клип, от който се вижда кой бара така желаната яка дупара на 18-годишната девойка.
Приклещени в малка стаичка, Гери танцува с младеж, който е преоблечен досущ като нея. Двамата видимо се забавляват, като дори припяват една от песните на изпълнителката. Докато си танцуват, певачката хваща ръцете на момчето и ги слага на задните си части.


Младежът, който е популярен фотограф в средите на певиците, изобщо не се замисля и започва да обарва сочния задник на Гери-Никол. Момчето дори си позволява на няколко пъти да удари яката дупара, която здраво се разклаща. След нови танци Гери яхва момчето, все едно е кон. Тя видимо се забавлява на гърба на Георги Малев, както е името на баращия задните части на варненката.
"И аз искам да барам яката дупара", гласят голяма част от коментарите под скандалния клип, който направи фурор в социалните мрежи.
Според близки до Гери-Никол отношенията и с Георги са чисто приятелски. Между тях нямало нищо, просто се забавлявали по различен начин, като си правят смешни клипчета например.
Младата изпълнителка си е намерила и нов персон за подражаване. Скандалната и провокативна Гери-Никол доказа, че с право може да бъде наричана българската Ким Кардашиян. Освен че двете имат яки дупари, родната изпълнителка започна да носи обувки досущ като на американската риалити звезда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама