Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6132163 www.bgdnes.bg

Мария вилнее след раздялата

Секси рокля, страстни танци 

Фолкпевицата скъса синджира в столична дискотека 

Фолкпевицата Мария го удари на живот, след като официално стана ясно, че се развежда!
Изпълнителката се държеше изключително предизвикателно по време на участие в популярна столичната дискотека в сряда вечерта. Заралийката буквално пощури мъжете в нощното заведение с ултракъсата си рокля, провокативно поведение и страстни танци около непознати мъже.


Гостуването на Мария беше очаквано с огромен интерес, тъй като това беше първата й публичната изява, след като съпругът й Християн Гущеров призна единствено пред "България Днес", че с брака им е приключено.
Именно пошлото поведение и постоянното разголване са сред основните причини младият бизнесмен да се раздели с фолкпевицата.
"Мария не иска семеен живот, тя предпочита разголения живот. Всичко това се натрупа и реших да предприема тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави", обясни Гущеров, уточнявайки, че от 3 седмици не живеят заедно, защото я е накарал да си изнесе багажа от дома му.

Реклама


Гущеров винаги е държал на семейните ценности и балансирано поведение, докато Мария често провокираше с голи снимки и клипове.
В дискотеката Мария показа на практика какво има предвид мъжът й. Тя се появи със суперкъса рокля, която повече разкриваше, отколкото скриваше. Безкрайната цепка и високите токчета допълнително наелектризираха атмосферата. Изпълнителката не се спря до там. Отварачката закърши еротично тяло, показвайки, без да се притеснява, извивките си на заобиколилите я перкусионисти, които я изпиваха с погледи.
Цветовата визия на Мария също беше леко шокираща - черно-червени-кафяви обувки, зелена рокля и черен корсет образуваха шарения, която силно дразнеше окото.
"Не е глупава - вероятно вече си търси нов мъж и затова се разголва. Но някак си не приляга на майка на 9-годишно момиче да се показва по този провокативен начин. А и не е първа младост, подобни дрешки прилягат повече на 18-годишни момичета", цъкаха с език купонджии в дискотеката.


Няколко млади момчета се опитаха да доближат повече фолкпевицата, но тя не прояви сериозен интерес към флиртаджийските им номера. Не е ясно и дали до Мария има нов мъж, който да й помага в трудните моменти след раздялата. Външно Отварачката по никакъв начин не издаваше да преживява тежко раздялата, но само тя си знае какво й е в душата.
След разлъката си с Християн изпълнителката отново зачестява с нощните участия - дали за да натрупа пари от хонорари, дали за да си поживее като свободна жена. Цялата шумотевица ще се отрази положително върху кариерата й, тъй като скандалите са търсен ефект в музикалния жанр. Снощи тя пътува до Благоевград, където продължи маратона си от нощни подвизи.


Двамата вдигнаха сватба през 2015 г. навръх рождения ден на изпълнителката - 13 януари. В крайна сметка датата се оказа фатална за брака им и малко повече от 2 години по-късно отношенията им приключват. През годините бизнесменът и певицата на няколко пъти бяха разделяни от слухове. В крайна сметка неизбежното се случи.
След раздялата си Мария ще трябва да забрави тузарските возила, с които традиционно се придвижваше. Сред екстрите, които ще загуби, е и солидната охрана. Неизменно до нея, независимо дали ходи на фризьор или на нощно участие, имаше поне един здрав охранител, който следва всяка нейна крачка. Вече тя трябва да се примири, че подобни бонуси няма как да й се случват, и ще трябва временно поне да свали стандарта си на живот, коментираха още посетителите в дискотеката, докато отпиваха от поредното голямо уиски.
Мария вече е преживявала развод. През 2006 г. тя се омъжи за Димитър Андонов. Бракът им продължи 5 години и през 2011 г. двамата се разделиха. Именно от него е дъщеря й Марая.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама