Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6133288 www.bgdnes.bg

Готови ли сте за "Тор: Рагнарок"? (Снимки и видео)

Thor: Ragnarok (Тор: Рагнарок) е третата част от поредицата на Marvel, посветена на впечатляващия скандинавски бог Тор, който е прототипът на един от най-харесваните съвременни супергерои.

Едва ли можем да си представим по-подходящ мъжки представител на актьорското съсловие от Крис Хемсуърт, който да влезе в ролята на могъщия, справедлив и не на последно място изключително привлекателен престолонаследник на Асгард.

Реклама

През последната седмица станаха ясни някои любопитни подробности около лентата, която се очаква по кината през ноември. Първите снимачни кадри ни предлагат поглед към ненадминатата Кейт Бланшет, която влиза в ролята на класически злодей – богинята на смъртта Хела.

Във филма тя успява да надделее над Тор и да го изпрати на далечно и сурово място, което ще подложи на изпитание физическата и психическата устойчивост на величествения бог. Там той ще срещне стария си приятел Хълк (в ролята Марк Ръфало), като това ще е един от основните тестове, с който Тор трябва да се справи, за да постигне успех.

Визуален израз на трансформацията на героя, предизвика вълна от противоречиви емоции сред феновете, е и промяната на прическата на Крис Хемсуърт. Постригването на емблематичната дълга коса на Тор може и да не се хареса на всеки.

Според скандинавската митология Рагнарок (Залезът на боговете) представлява епична финална битка между доброто и злото, в която смъртта си намират редица божества. Дали това съвпада с виждането на сценаристите и режисьорите за съдбата на героите, предстои тепърва да разберем. Дълбоко в сърцата си ние стискаме палци на Тор и се молим той и новата му прическа да триумфират и да поставят началото на един нов, по-добър свят, както е предречено в древните скандинавски легенди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама