Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6134450 www.bgdnes.bg

На Цветан Василев му увехнаха туите

Мегаломанският апартамент, който той направи на мястото на бившия ресторант "Кристал" е и с неизмити прозорци

Туите, които обграждат двата ката бронирани стъкла вехнат, забеляза бдителен репортер на "24 часа". Апартаментът бе направен за дъщерята на банкера беглец и се отличава с безвкусна показност.

Реклама

Жилището, което е на мястото на култовото заведение “Кристал”, разполага с

бомбоубежище подобно на бункер. Прозорците издържат на снаряди от гранатомет

Цветан Василев се е готвил за война! Това разказаха пред “24 часа” хора, видели с очите си апартамента на банкера, който преустрои знаковото заведение “Кристал” в София в помпозно жилище. Разточителство, злато, скъпи мебели и ненужен разкош - така очевидци описват имота.

Апартаментът на Цветан Василев е снабден и със собствен генератор за ток и резервоари за вода. Изолацията на стените е половин метър. Има собствен генератор за ток и водоизточник с резервоар, където водата се йонизира. Те могат да захранват жилището с ток и вода в продължение на 10 дни в случай на авария. Апартаментът е с площ 1500 квадратни метра и е на топмясто в центъра на столицата.

Някогашното заведение е преустроено в два големи хола. Стените между тях се отварят автоматично и отвеждат в зимна градина. В нея има огромна маса, столове, цветя и лоби бар.

Василев е купил и апартамент зад “Кристал”, като е избил стените и го е приобщил към безвкусното  си жилище. В него се влиза от три входа. Има подземен етаж за обслужващия персонал. Мебелите в тях са с крокодилска кожа, която е изключително скъпа. Третият кабинет е за дъщерята на банкера. Към него има помещение и за секретарка.

Апартаментът е запориран от КОНПИ (известна като комисията Кушлев).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама