Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6138772 www.bgdnes.bg

Силвия Кацарова: Колата ми не е открадната

Добромир ДОБРЕВ

Звездата в поп музиката Силвия Кацарова отрече информацията, че лъскавият й автомобил е бил откраднат. Самата тя увери, че всичко е наред и не е станала жертва на апаши.
Други източници обаче твърдят точно обратното. В петък Кацарова е посетила застрахователната компания "Евроинс". Тя е била изключително притеснена и заявила на служителите, че колата й е задигната. Певицата носела цял куп документи и се обяснявала разпалено. Предполагаемият грабеж е станал в София. Веднага щом открила, че автомобила й го няма, изпълнителката уведомила властите.
"България Днес" се свърза със Силвия Кацарова по телефона, но тя увери, че няма такъв инцидент.
"В момента съм в банята. Дали са ми задигнали автомобила? Ами... Не е вярно. Откъде имате тази информация? Жълти новини постоянно има, така че не вярвайте на всичко", каза със спокоен глас изпълнителката на "Големият кораб минава".
Преди няколко години Кацарова бе от хората, които първи скочиха срещу двойното поскъпване на паркирането в центъра на София. Тя бе против това да се плаща по 2 лева на час, за да остави возилото си на жълтите павета. Певицата дори се включи в протестна пресконференция тогава.
"Вместо да си гледаме работата, ние ще трябва да си местим колите през два часа, не стига, че си плащаме. Непосилно е хората да дават толкова пари за паркиране, а да няма бюджет за кино, театър, изложби", коментира тогава поп певицита. Веднъж тя се опари, като пропусна да прати есемес и колата й бе вдигната от паяк.

Джипът на Ананиева без гуми

Доскорошната треньорка на националния отбор по художествена гимнастика Ина Ананиева стана жертва на нагла кражба. Тя откри луксозния си джип ДТойотаУ без гуми. Инцидентът е станал в района на квартал ДКрасна полянаУ. Апашите не се притеснили да свалят и четирите гуми на автомобила, който бил паркиран пред дома на бившата гимнастичка.
"Подпряна на камък и крик. Безумие. Вижте в каква държава живеем. Вече подадох жалба в полицията. Дано този път си свърши работата", коментира Ина Ананиева.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама