Реклама
https://www.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/6139132 www.bgdnes.bg

Николета ТУРИ РАЗПЯТИЕ МЕЖДУ БАЛОНИТЕ

Топ плеймейтката боде очи със зърна 

Майката на всички БГ плеймейтки, 29-годишната Николета Лозанова, е запалена християнка. Толкова запалена, че тикна 30-сантиметров кръст между силиконовите прелести.
Моделката бе ВИП гост и участник на софийската Седмица на модата. Сензацията не закъсня. Още със стъпването на подиума Николета Лозанова хвърли в потрес публиката. Без сутиен и по прозрачна дантела, циците на Ни Ло вироглаво стърчат на показ. Гола гърда и зърна - това не е нищо ново в света на модата, но обикновено манекенките са високи газели с малък и стегнат бюст, а не миньончета с бомбастични форми и излъчване ала Ким Кардашиян.
За втори път в последните седмици бившата на Валери Божинов и Ники М. показва християнска еротика. Преди да ги натопорчи на подиума, Лозанова засне фотосесия с известния сирийския дизайнер Карам Дая. И там той бе заложил на извезан кръст върху полупрозрачна рокля, но черни ленти прикриваха зърната на Николета.


Откакто не е с Валери Божинов (който рита топка в Китай със сръбското "дърто коте"), Николета нонстоп рекламира различни продукти в интернет. Първо яде сушени плодове и е здравословна, после хвали марка обувки, след това - парфюм, а накрая и система за избелване на зъби. Нека има пачка!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама