Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6139197 www.bgdnes.bg

Бориса ЗАБИ милионер

Глезят бившата на Андрей Опосума със скъпи екзотични почивки

Бориса Тютюнджиева има нов мъж в живота си. Сексапилната моделка от няколко месеца мачка чаршафите на богат бизнесмен, научи "България Днес". Бориса все още не издава кой е новият й избраник, но клюкарите шушукат, че Тютюнджиева е забила млад милионер. Двойката не гледа да се набива да очи и по-често са извън страната, където някой трудно ще ги разпознае.


Новият на Бориса постоянно я глези. Гаджето на чернокосата фурия и угажда нонстоп и я води по екзотични почивки. За последно двойката отскочи за няколко дни до Малдивите. Там Бориса и новият й мъж прекараха повече от седмица, като за това време не спряха да се забавляват. Естествено, Тютюнджиева и любовникът й отседнали в един от най-скъпите хотели на острова.

Реклама


Бориса и тайнственият милионер по цял ден се излежавали на плажовете на Малдивите и не мислили за нищо. Те гледали да се любуват колкото се може повече на връзката си. Всяка вечер двойката излиза на разходка, след която следвала романтична вечеря.
"Отскоро е изключително щастлива. За това е виновен само мъж", разкриват приятелки на Бориса.


За последно моделката имаше сериозна връзка с продуцента Андрей Арнаудов. Двамата изживяха бурен романс, но в крайна сметка се разделиха.
Дълго време Тютюнджиева имаше само забежки за по няколко дни, но от тях не излезе нищо сериозно. Приятелките на Бориса твърдят, че тя трудно е преживяла раздялата с Андрей. Според тях на нея й е трябвало време, докато отново е готова да има сериозна връзка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама