Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6140925 www.bgdnes.bg

Животното заби сексбомба

Лидерът на феновете на ЦСКА Росен Петров-Животното определено не си губи времето. Само няколко дни след като излезе от затвора, той вече има жена до себе си. И то не коя да е, а сексбомбата Дарина Калчева, която е известна във футболните среди. В нейните гърди вече пращи 820 кубика силикон.

Мацката се прочу преди около 10 години, когато топлеше постелята на Коста Янев. Халфът първо риташе за "Сливен", а след това премина в ЦСКА. Медиите се надпреварваха да пишат не толкова за Янев, колкото за тунингованата Дари. След раздялата си с халфа силиконката често намираше място в светските хроники. Двойката често бе посещавана в апартамента си от полицията заради жалбите на съседи срещу шумния им секс.

Реклама

След раздялата й с Коста Янев името на Дарина беше замесено и с няколко други известни футболни звезди, сред които Ники Михайлов, Дуци Симонович и др. През 2012 година Калчева стана първа подгласничка в конкурса "Мис Силикон". Пред журито тя разкри, че бивш играч на ЦСКА е бил готов да й плати 3000 лв. за една нощ. Неведнъж е споделяла, че футболистите са доста разкрепостени и извратени.

Моделката се бе поизгубила в последно време, но се завърна подобаващо с няколко фотоса във Фейсбук. Тя публикува снимки, на които ясно си личи, че новият й възлюбен е именно Росен Петров. На тях се вижда как силиконката прегръща Животното и го гали, докато той спи.

Коментарите и харесванията на публикациите на Дарина са стотици. Едно от тях е на приятелка на сексбомбата, която пише "най-после" под снимка на прегърнатите влюбени. Това навява на мисълта, че нещата между тях са започнали още по времето, когато Животното бе в затвора. Не е ясно как новият й мъж ще реагира на факта, че преди време Дарина твърдеше наляво и надясно, че е фенка на големия враг - "Левски". Тя дори беше позирала с разтворимо кафе на "синия" клуб.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама