Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6143858 www.bgdnes.bg

Слави клекна на Би Ти Ви

Сам решил да не прочете писмото, билетите за шоуто продадени за час

Слави Трифонов клекна на Би Ти Ви и след гръмките заплахи и морални послания рязко смени поведението си.
След като от телевизията свалиха предаването му в понеделник вечер заради писмо към депутатите, което чете в ефир, Дългия даде пресконференция, на която обяви, че във вторник ще направи ново шоу и в него отново ще прочете злополучното писмо. Ако пак не му дадат да го направи, си тръгва.
Въпреки очакванията Би Ти Ви да спре и новото предаване след инфарктно заседание и гледане на шоуто, в посления момент от телевизията решиха да дадат зелена светлина на Дългия.
За всеобща изненада в одобреното предаване Слави не прочете писмото, станало причина за всички проблеми. Вместо това заедно с колегите си, облечени в черни дрехи и с мрачни погледи, дълго бистриха свободата на словото.
Неочакваното поведение на водещия стана причина за коментари, че в крайна сметка той се е съобразил с искането на Би Ти Ви да не чете призива си към депутатите в новото Народно събрание. Най-вероятно водещият се е притеснил от клаузи в договора му с телевизията, които определят огромна неустойка, която дължи, ако сам наруши правилата в споразумението.
"Да не се чете писмото е лично решение на г-н Трифонов. Призивът ни го има навсякъде в публичното пространство и всеки може да се запознае с него", съобщиха от офиса на Слави.
Екипът обясни още, че самите те са спрели билетите от продажба за шоуто, за да са коректни със зрителите, които искат да гледат на живо шоуто.
"Преценихме, че не е удобно за хората да дойдат, а после да ги отпратим, след като вече бе спрян наш епизод", обясни Даниела Манова, пиар на Трифонов.
Само за час вчера сутринта билетите за "Шоуто на Слави" бяха разпродадени, след като се разбра, че предаването ще го има на екран.
"По договор си продължаваме с излъчването. Не съм уведомена за нови разговори с ръководството, но и да има такива, това е конфеденциална информация, която няма как да ви споделя", обясни още г-жа Манова.
На страницата на шоуто във фейсбук вече фигурират и гостите, които ще гостуват в предаването до края на седмицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама