Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6154531 www.bgdnes.bg

След плюнки и блъскане: Орлин Павлов в полицията

Дадох нападателката си на ченгетата, те да си свършат работата, обяснява певецът

"Обърнал съм се към полицията и смятам, че там ще си свършат работата. Не мога да отговарям за състоянието на хората - дали са пили, да са с всичкия си и какво вършат."
Това заяви пред "България Днес" пеещият актьор и любимец на публиката Орлин Павлов за скандала си с текстописката Кристина Павлова.
В неделя вечер на сцена пред НДК по време на благотворителен концерт, в който участвал и Орлин, настъпи калабалък, при който се твърди, че Кристина наплюла певеца, а той я бутнал, като тя паднала на земята. Ябълка на раздора между двамата били нейни стихове и поеми, които Кристина му посвещавала и давала за текстове на песни, а после си ги искала обратно.
"Тя ми налетя да ме псува и да ме удря. Успях да се отскубна. Бях с приятелката си Лина Роскин и двамата просто си тръгнахме", казва Орлин.
"Редовно съм на публични места, където има много хора - пътувам по цялата страна за концерти и участия, срещам се с много свои фенове... И не мога да нося отговорност кой в какво състояние е дошъл", повтори отново той.


И поясни, че поетесата и текстописка го тормозела непрекъснато във фейсбук от няколко профила, като част от тях дори не били с нейното име, поради което тя трудно можела да бъде издирена и в социалните мрежи.
По думите на победителя от "ВИП брадър 2012" тя го преследвала и му досаждала от 2-3 години. 37-годишният актьор, певец и танцьор заяви, че досега не е използвал нейни текстове за хитовете си, както ще остане и в бъдеще.
Кристина Павлова (съвпадението на фамилията й с тази на певеца е случайно) се заканва да "съсипе" звездата, разказаха очевидци на екшъна. Според тях поетесата се юрнала да си вади медицинско, но ударила на камък, защото по нея нямало никакви следи от насилие.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама