Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6168849 www.bgdnes.bg

Азис ЯХНА "Бентли"-то на Божинов

Васко брои космическа сума за колата на Императора

300 хил. евро изръсва костинбродският чалга славей за звяра, купува си и червени маратонки

Азис е фен на бързите коли! Кралят на попфолка вече е горд собственик на „Бентли“-то, което до преди две години бе на Валери Божинов. Императора, както се провъзгласи футболистът на китайския "Мейджоу Хака", кара спортната кола известно време из софийските улици. За да може да й се порадва и да натиска здраво газта на макс, той дори не успя да я регистрира. Божинката вършееше из столичните улици и булеварди с транзитни номера. След като й се порадва, той я продаде. Именно с тази кола Валери си навлече гнева на куп хора, след като на няколко пъти паркира на място, предназначено за инвалиди. Сега червеното возило има нов собственик.

Реклама


От няколко месеца Азис върти волана на свръхмощния автомобил, видя "България Днес".
Азис купи червеното "Бентли" от бизнесмен от Стара Загора. За колата изпълнителят брои повече от 300 000 евро на мастития заралия. Именно на въпросния господин Валери Божинов я продаде преди години и след кратък престой при него мощната кола вече е в гаража на Азис. Сумата, която е космическа за почти всеки българин, е напълно по възможностите на Краля на попфолка у нас. Азис през няколко седмици е в Турция, където прави грандиозни концерти и лапа умопомрачителни хонорари. Освен това участията на певеца в България зачестиха в последно време, а той е един от най-добре платените изпълнители у нас.


Заралията, който преди две години купи колата на Божинов, се занимава с препродажба на автомобили. Той взима само скъпи и луксозни коли. След като леко ги пооправи, той ги продава по-скъпо, отколкото купува. Няколко месеца бизнесменът е забелязван със свръхскъпата колата из улиците на Стара Загора. Сега неин притежател е Азис.
При всяка свободна възможност той е на пътя с новия си автомобил. С него той върши всякакви задачки, а освен това вози и най-близките си хора.


Облечен с черен анцуг и нахлупил черна шапка, Азис паркира новата си придобивка пред един от най-вървежните ресторанти в София, видяха топпапараците на "България Днес". Дегизиран така, че никой да не го познае, ромският славей свърши няколко задачки в района на столичния квартал "Лозенец". Обувките на Азис са в тон с новата му кола - искрящо червени. След кратък престой в елитното заведение Азис яхна мощния звяр и тръгна с мръсна газ към следващата си спирка.


Ромският славей иска максимално да се порадва на червеното "Бентли". Азис го кара сам, без да прибягва до услугите на личния си шофьор, който винаги вози изпълнителя на "Хабиби".
Колата, чиято стойност преди 4 години бе 700 000 евро, е супермощна. Двигателят й е 507 коня. Червеният звяр вдига за по-малко от седем секунди 100 километра.

Николета също го кара

Николета Лозанова също е подкарвала червеното "Бентли". По времето, когато Валери го купи, двамата бяха все още женени. Футболистът на драго сърце даваше спортната кола на половинката си, която се фукаше със скъпото возило из пътищата.
Именно Николета призна, че Валери е продал "Бетнли"-то.


"Няма кой да го кара. Затова го продадохме", сподели преди време Лозанова.

Реклама
Реклама
Реклама