Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6176571 www.bgdnes.bg

Таня Боева заряза мъж и дете

Драснала за Щатите

Соколинка Пернатова

След като още през ноември чалга певицата Таня Боева се е разделила с мъжа си - хитовия композитор и музикант Михаил Бургуджиев, миналата седмица тя зарязала и сина им и литнала към страната на неограничените възможности, научи "България Днес". В САЩ фолкдивата щяла да търси личното си и професионално щастие, твърди мълвата.
Основен повод за раздялата след 18-годишния брак на Мишо и Таня било нейното желание за себеизява и бляскав светски живот с висок стандарт, който той не можел да й обезпечи. Затова тя кандисала на обещанията за лукс на неизвестен, но заможен левент отвъд океана.


В чалга средите отдавна се мълви, че отношенията на Таня с мъжа й куцат, но в името на сина им Росен двамата продължавали да съжителстват заедно, макар да спели в различни стаи. Сега грижите за детето оставали върху плещите на Мишо и неговите родители.
Преди години именно той изстреля Таня Боева в звездното пространство, след като й пристана и като композитор, и като половинка в живота и даде всичко от себе си в името на успеха и щастието й, напомнят паметливи. И допълват, че той я придружавал навсякъде като шофьор и озвучител, а и изпълнявал дори най-дребните й капризи - от храна до всякакви глезотии.


Явно прокоба тегне над личния живот на чалга звездите, смятат наблюдатели. И напомнят, че във фолксредите рядко има успешен личен съюз - независимо дали скрепен с подпис, или без. С мъжете си през годините се раздели цяла плеяда чалгаджийки, сред които емблематичните за жанра Емануела, ДесиСлава, Алисия, Кати, Рени, Кали, Анелия и още знайни и незнайни техни колежки. Последно със скандал със семейната идилия се простиха Мария и Християн Гущеров, за което първо съобщи в. "България Днес".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама