Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6181034 www.bgdnes.bg

Капчикова кара Криско ДА РЕВНУВА

Плеймейтката се хвали колко е щастлива с новия си

Ася Капчикова кара бившия си Криско да ревнува!
Плеймейтката, която вече е и силиконка, постоянно се фука из социалните мрежи с новия си приятел. Участничката от "Фермата" почти всеки ден пуска фотоси на нея и нейния любим.
С това Ася цели да накара рапъра на ревнува. Капчикова всячески се опитва да покаже на Криско, че напълно го е забравила и без него й е по-добре.
Първи с общи снимки на новото си завоевание започна изпълнителят на "Лош или добър". Криско често си позволява да пуска фотоси, на които е със сегашната си изгора - танцьорката Цветелина Петрова. Тези действия на рапъра вбесиха Капчикова и я накараха и тя да споделя снимки с новото си гадже.


От фотосите Ася и новото й гадже изглеждат изключително щастливи и се забавляват по най-добрия начин. Капчикова и приятелят й постоянно се глезят и са на романтични почивки. Освен това Ася иска Криско да ревнува и да завижда на тялото на изгората й. На част от снимките, които Капчикова пуска, новият й приятел е полугол.
Любовникът на Ася е здрав като бик. Той е изключително оформен за разлика от Криско, който едва ли ходи да се мори в залата, колкото неговия баджанак.

Реклама


Момчето, което плени сърцето на Ася Капчикова, не е някой известен бизнесмен, както се говори. Той е съвсем нормален и няма милиони в банковата сметка.
"Много са щастливи заедно. Радват се на любовта си", споделят близки до плеймейтката.
Капчикова и новият й приятел са заедно отпреди Нова година. Въпреки че връзката им не е дълга, те вече се чувстват сродни души.


"Може би наистина намерих човека с голямо Ч", каза в свое интервю за "България Днес" Капчикова пред няколко месеца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама