Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6181768 www.bgdnes.bg

Слави прави телевизия

Една от идеите на Дългия

Феновете го нахъсват да започне нов проект, независим от никой

Слави прави телевизия!
Това е една от идеите, които Дългия и екипът му обсъждат за по-нататъшното си развитие, казват близки на шоумена. На гологлавия водещ и колегите му им втръсна предаванията, които правят, да бъдат спирани или цензурирани.
Трифонов от дълго време желае да се махна от Би Ти Ви и да отиде някъде другаде. За това призна и самият той на пресконференцията си преди два дни.
"Не се натискам да работя в Би Ти Ви. Имам договор с тях и го спазвам", каза Слави.
След скандала с журналиста Васил Иванов Дългия вече е напълно отчаян от медиите в България. Той е напълно убеден, че навсякъде има цензура и това, което иска да каже, може да не бъде излъчено, както стана на два пъти в Би Ти Ви. Именно поради тази причина Дългия и неговият антураж смятат, че е най-добре да направят своя телевизия. Така никой няма да им налага цензура. Те ще колят и бесят и няма кой да им спира предаванията.


Екипът на Слави вече има и ясен план как да изглежда новата телевизия - какви предавания да има, чужди продукции и т.н. Трифонов дори е започнал да събира и хора, с които екипът му да стане още по-голям.
"Не хвърлям боб, като ми спрат предаването. Като му дойде времето, ще говоря за моето бъдеще", каза Слави, визирайки, че най-вероятно планът му е почти готов за осъществяване.
Слави има солиден опит в медиите, а и огромни контакти и връзки. Направата на чисто нова телевизия изисква милиони левове, но парите не са чак толкова голям проблем за Дългия. Според близки на водещия на Трифонов има кой да му помага с финансирането на новата му телевизия. Единственият проблем пред Слави и екипа му е, че трудно ще се намери честота за евентуалния му канал.
Слави смята, че телевизията му ще се гледа от доста хора, тъй като той все още е достатъчно популярен и е харесван от широката аудитория.
Феновете на Слави напълно го подкрепят за идеята му. В социалната мрежа се появиха редица коментари, които подканват Трифонов да си направи собствена телевизия.
В предаването си в сряда вечерта Трифонов показа разследване на екипа му, свързано със съпредседателя на „Обединените патриоти“ Валери Симеонов. По думите на Слави за това разследване има основания за прокурорска проверка. В Малко Търново Валери Симеонов има хотел на име "Козият рог", в който по данни на разследването нощували българските военни, които охраняват българо-турската граница. Приходът на хотела идвал от държавните командировъчни на граничарите. Според разследването на екипа на Слави по този начин Валери Симеонов си докарвал на ден между 2500 и 3000 лева от нощувки.

Реклама

Депутатът в 44-ото Народно събрание скочи остро на Дългия за предаването му. Той се закани, че се съди Слави.


Всичката му работа е некадърна - както референдумът, така и... Може ли да правиш разследване за един ден? "30 лева е нощувката и в тая цена им давам храна, банкет им се прави на всеки национален празник, на пристигане и на тръгване също, ползват безплатно СПА център. Всяка година регистрирам в декларациите си, че съм съдружник. Аз не трябва да съм в управлението и това съм го ликвидирал още в края на 2014 година. Аз съм съдружник, подчертавам, не управлявам. Никой не може да ме упрекне в укриване на данъци, плащам си всичко. Следващият скалп, който ще закача на стената, вероятно ще бъде на Слави Трифонов, въпреки че трудно може да се говори за скалп там", обясни още Симеонов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама