Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6185710 www.bgdnes.bg

В леглото на Алекс Родригес: Джей Ло смени Мадона

Какво е общото между Мадона, Кейт Хъдсън, Камерън Диас, Тори Уилсън, Ан Войчички и Дженифър Лопес. Освен че са едни от най-известните публични фигури в света, ги обединява и леглото на най-богатия бейзболист и един от най-великите в историята на спорта Алекс Родригес.

Личният живот на Алекс е толкова скандален, колкото и спортната му кариера. След развода си със Синтия Скъртис, майката на децата му Наташа и Ела, той колекционира известни дами в леглото си.

Реклама

Първо се появи Мадона, но двамата така и не бяха снимани заедно.

След това при него се изредиха актрисите Кейт Хъдсън и Камерън Диас, известният модел и състезател по кеч Тори Уилсън и една от най-богатите жени на Америка Ан Войчички, изпълнителен директор на компания за козметични продукти.

“На всички вече е ясно”, заяви преди няколко седмици Родригес, след като стана ясно, че вече има връзка с Джей Ло.

През 22-годишната си кариера, освен един куп рекорди и награди в бейзбола, Алекс Емануел Родригес е човекът, който е подписал двата най-скъпи договора в този спорт и отнесе и най-сериозното наказание за употреба на допинг в историята.

В бейзбола по принцип са най-сериозните договори от всички спортове и в момента Алекс още държи второ и трето място в класацията по пари. През 2001 година той подписа с “Тексас Рейнджърс” за 10 сезона срещу 252 милиона долара. След това обаче бе продаден на “Ню Йорк Янкис” и през 2008 година подписа с тях за същия срок, но срещу 275 милиона. Чак през 2015 година неговите рекорди бяха подобрени, след като Джанкарло Стентън парафира за 13 сезона с “Маями Марлинс” срещу невероятните 325 милиона. Въпреки това за мач той ще получава по-малко от Родригес.
Всичко обаче приключи на 5 август 2013 година, когато бе обявено, че той е приемал хормон на растежа, и бе санкциониран с невероятните
211 мача наказание.

След обжалване то бе намалено на 162.

Реклама

Алекс се опита се се върне на терена, но вече не бе същото и след края на миналия сезон прикрати кариерата си.

Палавият нрав явно е наследил от баща си Виктор, който има няколко брака и един куп деца. Майка му е от Доминика и също има предишен брак, от който има двама синове.
Бракът на Алекс със Синтия, която е от гръцки произход продължава само 6 години. Синтия е психолог по образование и двамата са заедно от гимназията. Но след слуховете за връзката с Мадона тя поиска развод.

В момента Алекс продължава да си харчи парите и да търси истинската половинка в живота си.

Дженифър Лопес за последно излиза с танцьора си Каспър Смарт след бурния развод с колегата си Марк Антъни или Марко Антонио Мюниз.

Списание “Пийпъл” плати 6 милиона долара за първа снимка на близнаците им Максимилиян Дейвид и Ем Мерибел.

Първият съпруг на Дженифър е кубинският сервитьор Ожани Ноа. След това започна да излиза с рапъра Шон Комбс и дори бе арестувана заедно с него след стрелба в Ню Йорк.

Преди Марк Антъни имаше и доста бурна връзка с Бен Афлек, която обаче приключи малко преди сватбата през 2003 година, като двамата обявиха, че за всичко са виновни медиите.

И сега всички очакват колко ще продължи аферата с Алекс.

Реклама
Реклама
Реклама