Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6186534 www.bgdnes.bg

Кеч двойка се съблече

Най-известната кеч двойка на планетата - Джон Сина и Ники Бела, сензационно се съблече и публикува обща снимка. Бъдещото семейство реши да зарадва своите фенове по случай 500 000-ния абонат на техния канал в youtube. Брюнетката прави и лек стриптийз, преди заедно с бившия шампион на световната федерация да изиграят специален танц. Забавният клип събра за няколко часа над милион лайка.

"Готови сме да ви дадем всичко от нас", казва Ники Бела. Непосредствено след това сексбомбата казва на своя годеник да млъкне и да си съблече дрехите.
Сина и Бела обиколиха новинарските емисии в началото на август. По време на най-големия турнир за годината в световната федерация - "Кечмания", те обявиха своя годеж. Здравенякът падна на колене и поднесе пръстен на Ники, която каза да.
В момента двамата са се концентрирали върху филмова кариера и не са активни кечисти. Все още не е ясно кога ще се завърнат на ринга.
Сестрата на Ники Бела - Бри, също е кечистка. Тя е женена за друга звезда - Даниел Брайън, който прекрати своята кариера заради многобройни контузии и в момента е генерален мениджър на едно от двете кеч предавания - "Разбиване".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама