Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6186899 www.bgdnes.bg

Бият Жоро Игнатов за криви цици

Пластичен хирург със съмнителна репутация окепазил травестит

Милена ВИКТОРОВА

Гневна медицинска сестра, част от екипа на пластичния хирург д-р Емил Георгиев, налетя да бие топрепортера и главен редактор на "Съдебен спор" Жоро Игнатов.

Афектирана до краен пределен, служителката почти скъса якето на Игнатов от дърпане и счупи микрофона му, докато той се опитва да й зададе въпроси. Срещу пластичния хирург жалба подава травестит, който се оплаква и твърди, че гърдите му са направени некадърно и са... криви. Не си харесал и новия нос, който му направил д-р Георгиев.
"Това цици ли са? Вижте ме! Та те са криви! Едната е нагоре, другата е надолу!", жали се Милен Петров, който вече е Милена Петрова.

Реклама


Близо 10 000 лв. на ръка е броил транссексуалният мъж на въпросния лекар, след което видимо недоволен от резултатите, си иска парите обратно. Вчера скандалното видео не бе излъчено в ефира на „Нова“, какъвто анонс бе предварително обявен. От предаването съобщиха, че епизодът се отлага за другата седмица.
Игнатов посочи в личния си фейсбук профил, че срещу лекаря има много оплаквания. Очаква се в съдебната зала на шоуто да присъства и жена, чиято сестра е починала след интервенция при д-р Георгиев.


Междувременно проверка на "България Днес" показа, че по адрес на доктора има десетки оплаквания в женските форуми в интернет. Още през 2009 година представителки на нежния пол споделят негативни отзиви за него.
"Съсипа ми живота! Това не е лекар, той ме обезобрази", пишат потребителки.
Ответникът в шокиращия репортаж на Жоро Игнатов - травеститът Милен Петров, също твърди, че може да посочи пред съда и други хора, чиито съдби е разбил д-р Георгиев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама