Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6187938 www.bgdnes.bg

Краси Радков: Обичам Лили Иванова!

Двамата родени на една и съща дата, актьорът отказва да я имитира

Лили АНГЕЛОВА

"Обичам Лили Иванова! Ние с нея сме родени на една и съща и винаги съм се отнасял с уважение към нея." Така актьорът Краси Радков обяснява преклонението си пред легендарната ни певица, с която имат рожден ден на един и същи ден.


Единствената жена, която екранният Гацо Базов никога не иска да имитира, е именно Лиленце-пиленце. "Прекалено е голяма, за да се правя на нея. Имам си други характерни образи", обяснява на шефовете си желанието да не влиза в образа на примата Краси. И до днес на всеки 24 април актьорът се обажда на изпълнителката или предава на асистентката й. Той не пропуска да изпрати бонбони или цветя за рожденичката.

Реклама


Доскоро в "Шоуто на Слави" имитатор номер 1 на републиката бе Виктор Калев. След напускането му никой не посмя да влезе в кожата на "вечната и святата". "Нямам проблем да имитирам Лили, дали ще се получи или не, е друг въпрос. Но не бих си го позволил. За мен тази жена е институция! Аз Лили Иванова няма да ставам", категоричен е Радков.


От своя страна актьорът ще отпразнува рождения си ден, като здраво почерпи колегите от шоуто. Преди това ще направи купон и за родителите на Станислава, съпругата си, които счита за собствени майка и татко. След като преди години остана сирак, Краси винаги се отчита подобаващо за тъста и тъщата на всеки празник. Актьорът е с "най-широките" пръсти в "Шоуто на Слави" и няма ден, в който да не донесе я бонбони, я сладки за екипа с думите: "Ей така, просто да се почерпим".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама