Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6187967 www.bgdnes.bg

Мария пее по сутиен

Разголен, а не семеен живот

Отварачката изложи гърдите на показ 

Мара се побара! И то пред публика!
Фолкпевицата Мария окончателно скъса с живота на светица. Изпълнителката достигна нови висоти в провокативното си поведение, като се появи да пее по сутиен в популярна пловдивска дискотека, видя "България Днес".
И последната капчица срам се е изпарила в Мара Отварачката, кахъряха се девойките в нощното заведение, докато прикриваха с ръце очите на гаджетата си.


В града под тепетата фолкпевицата излезе на сцената с полупрозрачен сутиен, който едва придържаше пищната й силиконова гръд. Бельото беше полупрозрачно и повече показваше, отколкото да прикрива зърната на прясно необвързаната изпълнителка.
За да замаже частично положението, Мария си беше обула дънки, които бяха няколко размера по-големи, отколкото на нея биха й паснали. Сините гащи палаво се свличаха по късите й крака и образуваха свръхлюбопитна гледка към задните й части. Това обаче не е нещо ново - в почти всички от последните си клипове Отварачката позира напълно гола и не оставя много работа за въображението на мъжката си аудитория.
Участията й често са сравнявани с древноримски купони - полуголото тяло на Отварачката се отърква в непознати здравеняци от публиката, докато мургави перкусионисти яростно бият по барабанчетата. Летят салфетки, сипят се поздрави и се лее алкохол като за последно.


"Търси си нов мъж - друго обяснение няма. Това разголване е като стръв и чака някой богаташ да се закачи на кукичката, за да може Мария да си намери нов солиден спонсор за кариерата. Само че е доста жалко! Майка на пораснало момиче да се държи по този начин... Срамно е!", коментират присъстващите в пловдивската дискотека.
Ако не друго, то напоследък фолкпевицата не може да се оплачи от работа. Покрай скандалите около нея тя отново стана актуална в бранша и буквално е засипана с покани за участия, които тя не отказва. По време на брака си с младия бизнесмен Християн Гущеров Мария си стоеше вкъщи и странеше от димните и порочни нощни заведения. След раздялата Отварачката работи ударно. Не отказва участия и кръстосва страната, за да покаже още повече от голото си тяло. Именно голотиите са една от основните причини Гущеров да сложи финална точка на отношенията им.
"Мария иска разголен, а не семеен живот", отсече Гущеров и обяви, че се развежда с фолкпевицата. След няколко кратки раздели този път решението му е окончателно и път назад няма. Мария упорито мълчи за предстоящия си втори развод, но вече е публична тайна, че двамата няма повече да бъдат в една спалня.
Но пък феновете друго ги вълнува - коя ще бъде следващата провокация на Мария и докъде ще стигне в разголаването.

Снимки: SECRETS

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама