Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6189597 www.bgdnes.bg

Мъри разделен с жена си

Още нямат развод

Мирена не се задържа в България

Теодора Иванова

Най-успешният български треньор от началото на този век Станимир Стоилов е разделен с жена си Мирена, научи "България Днес". От известно врема насам двамата не живят заедно и всеки е поел по различен път. Въпреки това на хартия те все още са семейство, защото не са подавали молба за развод.

Мирена и Мъри се отдалечили постепенно през последните години. Нещата съвсем изстинали след заминаването на специалиста за Казахстан. Откакто той е там, съпругата му го посети само веднъж, и то още в началото на престоя му начело на "Астана". Оттогава Стоилов живее като ерген в бившата съветска република. Въпреки това поне на този етап до него няма нова жена, разкриха близки на треньора. Той обитава сам голям апартамент в един от небостъргачите в Астана. Когато се прибере в България, Стоилов най-често е във вилата си край родния му град Хасково. Там се отдава на любимите си занимания - риболов и игра на карти с приятели.

Реклама

Мирена, изглежда, също не тъжи много-много за разпада на брака им. Тя не е спряла да пътува. В края на миналата година и първите месеци на 2017-а се беше установила в Холандия. Първо беше в Ден Хааг, а след това и в Хага. Докато бе в Ниската земя, Стоилова често прескачаше до Париж. И не пропусна да се похвали на приятелите си със снимки от Айфеловата кула, „Шан-з-Елизе“ и Версай. След това Мирена за кратко се прибра в България, като не пропусна да покупонясва с приятелки и да се отдаде на различни разходки сред природата.

В началото на април жената на Мъри отново запраши за чужбина. Този път тя бе в любимото й Мароко, което посещава не за първи път. Там бе и за Великден.

Явно нещата в брака на Мъри и жена му отдавна не са били окей. Тя не беше до него нито в Ловеч, нито в Пловдив, докато той водеше последователно "Литекc" и "Ботев". Oтcъcтвието й тогава породи редица cлyxове за афеpи на блoговеpния й. Най-cеpиозният от тяx беше, че cи е xванал любовница от Плевен. Това така и не беше потвърдено.

Мирена и Станимир са женени от около 25 години. Запознали се чрез общ приятел в Хасково, откъдето са и двамата. Мирена върти цялото домакинство, но това не й тежи. Междувременно успява да завърши архитектура в УАСГ. Имат дъщеря Весела, която се ражда в Португалия по времето, когато Мъри носеше екипа на местния "Кампомайорензе". Преди време тя тренираше художествена гимнастика в клуба на Илиана Раева, но се отказа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама