Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6193275 www.bgdnes.bg

Галена се завръща с мегаконцерт

Четири месеца след раждането

 На една сцена с Преслава, певиците си прощават

Четири месеца след раждането на втория си наследник фолкпевицата Галена се връща към чалгата.
Мегаконцертът се очаква да е в началото на юни. Подобно на редица свои колежки, фолкаджийката не изтърпя дълго майчинството и е готова да върти гюбеци пред феновете.


Срещата на Галя с почитателите й съвсем не е единствената силна емоция, която очаква певицата. Галена ще се изявява на една сцена с бившата си най-добра приятелка и сегашна врагиня Преслава.
Двете чалгарки са изпокарани от около две години. Повод за скандала между тях беше наградата „Певица на годината“, която Преслава грабна под носа на Галена. Почувствала се пренебрегната и недооценена, Галя се разсърди както на шефовете на "Пайнер", така и на колежката си.
На 10 юни Галена ще изпълни своите най-големи хитове и ще застане очи в очи с Преслава. Почитателите на певиците вече залагат дали двете ще заровят томахавката. Всички очакват чалгарките най-сетне да си простят.


Първата изява на фолкизпълнителката, след като от няколко месеца е отдадена единствено на бебето Алекс, ще е в Шумен. Освен с Преслава Галя ще дели сцената и с Фики. Концертът носи името "Звездите на Пайнер". Градът не е избран случайно, защото и тримата изпълнители са от този регион. Своеобразен домакин е Фики, който е от Шумен, Галена е родена в Смядово, а Преслава - в Добрич.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама