Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6193846 www.bgdnes.bg

Зума оздравя!

Добромир ДОБРЕВ

Футболист №1 на България за 1969, 1972 и 1973 година Христо Бонев е в отлично здравословно състояние. Добрата новина съобщи самият той. В началото на годината Зума получи тежък масивен инфаркт, но вече отново живее пълноценен живот.
"Благодарение на Господ добре се чувствам вече!", увери пред "България Днес" великият футболист. Той бе спасен в петчасова сърдечна операция от най-добрия български кардиохирург професор Генчо Начев. На Бонев бяха поставени два байпаса. Три месеца след операцията бившият капитан на националния отбор е като нов човек.
"Започвам да ходя редовно на мачовете на "Локомотив" (Пловдив). Досега само веднъж присъствах на двубой тази пролет. Иначе почти всеки ден съм на стадиона. Времето минава и се възстановявам много добре. Всички ми казват, че не трябва да се ядосвам много по време на мачове. Обаче като отида на стадиона, не може да не се вълнувам", сподели още Бонев с ентусиазъм.
Всекидневно до него е съпругата му Ема, която също потвърди за успешното възстановяване на Зума.
"Слава на Бога, добре е със здравето. Това е най-важното нещо", каза жената на Бонев пред "България Днес". Тя и Христо отбелязаха 50 години щастлив брак през февруари тази година.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама