Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6217325 www.bgdnes.bg

Чолата с втори процес за проститутките

Делата срещу бившия на Милянкова буксуват

Спецсъдът подхваща аферата с Полина, след като обвиниха Росен Чолов с Ралица

С ново преработено обвинение се сдоби бившият на Ирена Милянкова - Росен Чолов-Чолата. Той ще отговаря за бизнеса с проститутки, който се твърди, че въртял в съдружие с Полина Иванова. Това се случило, след като Чолата вече веднъж е хващан, задържан, разследван и пуснат на свобода за същото престъпление.
С второто преработено обвинение Чолов се превръща в редовен клиент на Темида с два процеса в специализирания съд. За добро или не, нито едно от двете дела няма да тръгне за пореден път. Оказа се, че адвокатите на друг от подсъдимите няма да могат да присъстват в залата и делата бяха отложени.
На делото, което бе отложено в четвъртък, Росен Чолов седна на подсъдимата скамейка заедно с букерката Ралица Любенова, шофьора Пламен Кирилов и манекенката Диана Петрова. Вербуваните манекенки са над 20, но масово отказват да участват в процеса или заявяват, че доброволно и с кеф са правили секс за Чолов, принуда не е имало.
На косъм е Чолов да се измъкне от едно от делата за сводничество срещу него. В последната минута обвинителният акт срещу него е повторно внесен в спецсъда и той ще отговаря пред Темида за това, че е принуждавал млади момичета да проституират срещу заплащане.
Прокуратурата е натоварена със задачата да преработи основно документа заради "смущаващи противоречия".
Разминаванията в обвинителния акт са свързани с атрактивната блондинка Полина Иванова. Красавицата е подсъдима заедно с Чолов и е обвинена, че е поела организацията на Чолата, след като той попада в ареста по първото дело за сводничество. В текста на обвинителния акт има разминавания за това как и къде точно девойката е вербувала няколко от момичетата.

Реклама


Според прокуратурата Полина поема изградената организация за платени момичета през 2012 година, когато Чолата попада за първи път зад решетките за сводничество. Полина остава без пари и тъй като познавала момичетата и голяма част от клиентите, решава сама да поеме вече изградената мрежа. След излизането си от затвора през 2013 година Росен Чолов разбира, че Полина го е изместила и предлага да работят в съдружие. Успяват да вербуват 10 момичета, твърдят от прокуратурата.
Делото, по което Чолов е подсъдим заедно с Полина, не започна и днес. Причината 

Сексработнички играят на Кумчо Вълчо

Платените момичета на Чолов са едни от най- артистичните в бранша, разказват редовни клиенти на разбитата вече модна агенция FH1. По думите им изборът на моделки бил огромен, Чолата разполагал с над 150 сексработнички. На скъпите проститутки се налагало да разиграват различни сюжети от приказния свят и киното. Редовен посетител на бардака се сдобил с прякора Кумчо Вълчо заради желанието му девойката, която го обслужва, да бъде облечена като Червената шапчица. Чолов предлагал още секс със Снежанка, веселата вдовица, медсестра, монахиня и класически персонажи от порнофилмите.


За клиентите са организирани ревюта, на които стоката била оглеждана. Често арена на подобни дефилета била огромната му къща в Горна баня. Имотът, където се провеждали скъпоструващите "сеанси", е отнет от Комисията за незаконно придобито имущество. Той е на стойност близо 540 хиляди лева. Сагата с къщата се точи близо 3 години, защото бяха установени сериозни несъответствия между приходите на Чолов за последните 10 години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама