Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6238470 www.bgdnes.bg

Силиконка е новата най-секси учителка

Следва теология и обожава децата

Илона Попова ще учи малчуганите на религия

Силиконова фурия става учителка по религия!
26-годишната Илона Попова учи теология в Софийския университет и скоро ще бъде новата най-секси преподавателка, измествайки от челната позиция красавицата Силвия Зубева от столичното 119-о училище. От есента Илона ще бъде четвърти курс студентка и започва практика в столичните училища.


"Както казва моят приятел - кой не иска такава секси учителка като мен. Дай Боже, да съм новата най-красива преподавателка. Обожавам децата, те мен също. Искрено се надявам религията най-сетне да се превърне в задължителен предмет в училище, а аз да бъде учителка. Ние сме християни и трябва да се възпитаваме в този дух", сподели пред "България Днес" червенокосата столичанка.

Реклама


Тя е категорична, че в школото ще спазва строг дрескод и прилично държание.
"Знам отлично къде е границата и не я прекрачвам. Дрехите и поведението се избират съобразно аудиторията и обстановката. Ще бъда много добра учителка и с удоволствие ще работя", разказа пред вестника чаровната Илона, която е една от претендентките на конкурса "Мис Силикон".


"Надпреварата ще се проведе точно след седмица. Не мога да кажа дали ще дефилирам само по монокини, това ще стане ясно на самото мероприятие. Но нямам никакъв проблем да го направя. Пропорциите ми са чудесни и приковавам мъжките погледи, което ми харесва. Пека се без горнище на плажа и мъжете често ме заглеждат. Харесва ми, за разлика от злобните и завистливи женски погледи", сподели още бъдещата теоложка и преподавателка по религия.
Мотивацията на Илона да се включи в конкурса е благородната му кауза в помощ на жените, претърпели мастектомия.


"Съпричастна съм с тежката съдба на тези момичета. Моя близка приятелка претърпя този ужас преди две години и бях свидетел на целия кошмар. Премахнаха й двете й гърди и сега е със силиконови импланти. Това може да се случи на всеки, никой не е застрахован", връща лентата назад силиконовата студентка.
Освен това тя е категорична, че участието й не само няма да й навреди по никакъв начин, но и ще бъде голямо стъпало към бъдещето й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама