Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6241477 www.bgdnes.bg

Цвети полетя!

Приятелите й я хвалят за смелостта

Теодора Иванова

Цветелина Стоянова преодоля страха си от високо, след като полетя от шестия етаж миналата година. "Златното момиче" превзе облаците с делтапланер, видя "България Днес". Бившата гимнастичка направи това с помощта на инструктор.
Двамата явно много се забавляваха във въздуха. Те дори намериха време да си направят селфи, докато се реят свободни като птици.
"Невероятно изживяване! Супер е!", зарадва Стоянова приятелите си. Те от своя страна я засипаха с похвали за смелостта й.
"Ух колко смело, Цветето", коментира нейна дружка. Друга добави: "Този път мислите и емоциите ти са били такива за това и полетът е бил полет към щастието". Една от приятелките на гимнастичката директно я попита кое е следващото щуро нещо, към което се е насочила.
Според близки до нея Цвети изненадващо не изпитва страх от високото след опита й за самоубийство след скок от шестия етаж. При повечето хора преживели подобно нещо е точно обратното - те изпитват ужас от височините.
Стоянова нагледно показа, че не е така. Нещо повече тя е готова да полети високо в небето. Тя качи няколко снимки от изживяването си в профила си във фейсбук, но няколко часа по-късно изненадващо го деактивира. Не е ясно каква е причината да реши да напусне социалната мрежа, но най-вероятно това е временно. След скока й от шестия етаж тя изчезва вече на няколко пъти.
"Понякога е нужен един удар от съдбата, който да ни накара да изправим и вкопчим в живота!", обяви златната гимнастичка. В момента Цвети си наваксва всичко, което е пропуснала в залата. Затова и още не мисли за сватба и деца с приятеля си Александър Любенов.
"Рано е, ние сме само на 22 години - заяви Стоянова. - Със Сашо няма да правим сватба засега. Ако все пак се омъжа за него - искам сама да си ушия роклята. Моят приоритет е да се излекувам напълно, а неговият - кариерата. Ето защо в момента не плануваме сватба. Няма да има такава в близките 5-6 години. Сега почвам да ходя по дискотеки и да живея пълноценно, защото като гимнастичка не бе така. Говорим си и за дете, но не е назрял моментът. Има време. Няма да е скоро. Едно бебе иска пълна отдаденост, аз сега не мога да му я дам, защото едва се грижа за себе си."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама