Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6241591 www.bgdnes.bg

Барона дири дърта слугиня

Гаджето му Ива е ревнива, не пуска млади прислужници на Боян Петракиев

Застаряваща чистачка си търси поовехтелият кримигерой Боян Петракиев-Барона, научи "България Днес".
Изискванията към прислужницата са железни: Дамата задължително трябва да е над 35 години и да е в състояние да чисти до блясък жилището му в столичния кв. "Лозенец", обявява нуждите си самият Барон в личния си профил във фейсбук.
"Приятелката на Боян Ива е много ревнива и затова категорично е забранила на възлюбения си да наема жена, която да й е конкурентка по хубост и младост", категорични са авери на кримигероя с благороднически прякор от близкото минало.
След като Петракиев сам пусна обявата за домашна помощница в социалните мрежи, съобщението му предизвика вълна от коментари и шеги от неговите приятели:
"Младички си ги търсиш", шегуват се авери на Барона.


"Ива и Боян са заедно от много години, но преди време имаха разрив в отношенията си. За няколко месеца двамата бяха разделени, но в крайна сметка решиха, че са точно един за друг и се събраха отново", издават близки до "благородническото" семейство. Откакто затоплили отношенията си, Ива била категорична: "Аз съм единствена или прав ти път!", обясняват приятели на красивата Ива.
Барона има вече един развод зад гърба си с чаровната Катя Борисова. От нея има и дъщеря Паулина.
Боян Петракиев-Барона стана легендарно известен през 1994 година, когато извърши първия крупен магистрален грабеж на 14 сръбски тира. В криминалния му опит фигурират също търговия с оръжие, петролна контрабанда, сводничество, нелегални казина, фалшифициране на кредитни карти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама