Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6244211 www.bgdnes.bg

Кеца и ТРЪМП С ОБЩ фризьор

Доналд и Васко се срещнаха в прическите 

Доналд Тръмп блъсна премиера на Черна гора, Доналд Тръмп наплю германците, Тръмп - това, Тръмп - онова. Глупости, най-важната новина за Доналд Тръмп е, че с Васко Кеца ходят при един и същи фризьор. Поне така изглежда.
Единствената разлика в косите между изпълнителя на "Синева" и мегасупербогатия президент на САЩ е нюансът. Докато Доналд е в най-светлите тонове на русото, наш Кец е оранжев. "Оранжево небето, оранжев Ваското..."


На емблематично участие любимият на милиони българи, балканци и руснаци се появи с ефектна фризура ала Тръмп - хубава, пухкава лимба и подкъсена отстрани и отзад. Същински огнен кехлибар бе перчемът му, освети тъмната зала от раз.
Но веднъж щом си отворят устата, разликата между българина и американеца става голяма. Докато Васко пее за любов, тъга и други мелодрами, Тръмп го кара през просото и действа по същество.

Реклама


"Германците са лоши, много лоши", казал той на среща с председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заради залетия с немски коли пазар в Америка. Той заяви, че не приема германските търговски излишъци, и даже заплаши да въведе мита за техните стоки и продукти.


По-забавното е, че Тръмп избута леко премиера на Черна гора на срещата на НАТО в Брюксел. Естествено, всички нежни души вкупом се втурнаха да оплакват черногореца и да злобеят по адрес на Тръмп.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама