Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6248071 www.bgdnes.bg

Гласят Люси за победата в "Капките"

 Протежето на Армутлиева също се бута, битката е жестока

Люси Дяковска ще е новият победител в имитаторското шоу "Като две капки вода"!
Това прогнозират най-върлите фенове на предаването, убедени, че през целия сезон певицата е "побутвана" от журито на шоуто.
Още от първия епизод на "Капките" Дяковска е определяна от журито като уникална и неповторима и след всяко превъплъщение червенокосата фурия се издига все по-нагоре в класацията. Люси бе първата сигурна финалистка много преди полуфинала на предаването.
Гласовитата изпълнителка получи признание дори от по-възрастната си колежка Йорданка Христова. Щерката на Данчето – Ивана, отмъкна любимата на Люси и се очакваше между Дяковска и Христова напрежението да се реже с нож. Това не се случи и Данчето не спря да хвали Люси.


На финала на "Капките" Дяковска ще срещне сериозна конкуренция в лицето на младата Михаела Маринова. Протежето на Саня Армутлиева, подобно на Люси, е любимка на журито. Макар и не толкова харесвана от зрителите на шоуто, Михаела получаваше най-високите оценки. Според слуховете след провала на Крис Костов на "Евровизия" Армутлиева ще направи всичо поне в ти ви формата да блесне неин изпълнител.
Другите двама финалисти - Миро и Деси Слава, остават назад в класацията. Каризмата сам се отказа от победата с образа, който избра да представи на финала - на Славка Калчева, авторката на хита "Бяла роза".


"Трябва да става шоу! Не ми пука" - отсече Миро.
Фолкпевицата Деси Слава има сериозна подкрепа от страна на хилядите си фенове. Зад кулисите на шоуто обаче се говори, че продуцентите няма да позволят чалгарка да спечели формата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама