Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6248162 www.bgdnes.bg

Никол пак се събра с Гришо

Певицата опроверга слуховете, че са разделени

Борис КРУМОВ

Никол Шерцингер се събра с Григор Димитров! Певицата опроверга слуховете за раздяла, които циркулират усилено в британските таблоиди през последния месец. Сексбомбата и българският тенисист не се бяха събирали от тенис турнира в София през февруари, когато прекараха известно време заедно. Оттогава те поддържат само виртуална комуникация заради многобройните професионални ангажименти и на двамата.
Шерцингер сама издаде своето пристигане във френската столица. Тя пусна клипче как преминава покрай Триумфалната арка. Видеото беше заснето в събота вечерта часове преди първия мач на българина на "Ролан Гарос".
Григор и Никол имат специални спомени от Града на любовта. През миналата година чаровната двойка беше заснета от папараците по време на романтична разходка. Тогава те лежерно обикаляха из уличките на Париж, хванати ръка за ръка.
В социалните мрежи веднага заваляха предположения защо точно сега Шерцингер пристига в Париж за изключително важния турнир на българина. Преди три дни тя беше в САЩ, но очевидно е намерила прозорец в своя натоварен график. Докато беше зад океана, мургавата красавица беше заподозряна в по-интимни отношения с бившето гадже на Дженифър Лопес - Каспър Смарт. Гришо също беше в опасна близост с фатални жени. Първо Димитров демонстрира топли отношения със своята екслюбовница Мария Шарапова. Двамата очевидно се забавляваха на трибуните в Мадрид преди няколко седмици. Те не спряха да се смеят, което породи подозрения, че отново са заедно. Преди три дни в Париж Гришо се засече с друга дългокрака блондинка, която никога не е криела, че харесва българина - Южени Бушар. Сексапилната канадка стана пословична с палавите погледи, гарнирани с облизване, които хвърляше към пакета на Димитров, докато двамата летяха с хеликоптер.


На тренировъчните кортове във френската столица Бушар с радост размени сладки приказки с винаги усмихнатия Димитров. Всичко това не остана скрито от папараците и достигна до Шерцингер.
"Вероятно Никол ще направи последен опит да спаси тяхната връзка", пише наблюдател в един от тенис форумите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама