Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6248309 www.bgdnes.bg

Роналдо не иска дете от Джорджина

Кристиано Роналдо няма желание да заплоди сегашната си приятелка Джорджина Родригес. Шокиращото разкритие направи лично майката на голямата футболна звезда. Португалката Долорес Сантош рядко говори за сина си, но този път оповести, че Кристиано няма намерение да става баща за втори път. Подобни слухове се появиха, след като Роналдо публикува снимка в социалните мрежи, на която пипа коремчето на любимата си.
"Това са глупости. Той просто си е сложил ръката върху корема й. Освен това, доколкото знам, Роналдо няма намерение да има повече деца", обясни мама Долорес пред португалското списание "Флаш". Снимката е първата, която Роналдо пуска в публичното пространство с гаджето си. За няколко дни тя събра 5 милиона харесвания.


Кристиано и Джорджина са заедно от октомври миналата година. Тогава португалецът беше уловен да се разхожда в Париж с испанската красавица. Въпреки опитите на двамата да се скрият, те бяха издебнати от папараци да се целуват страстно във френската столица.
Джорджина е родена в Уеска, а като малка е играла балет. Известно време е живяла в Лондон, където е усъвършенствала английския си. В момента работи в модната индустрия, но не е модел. Благодарение на работата си 21-годишната красавица се запознава с Роналдо. Първият им контакт е преди месеци, когато се засичат на парти на "Dolce & Gabbana". Джорджина има професионални ангажименти към магазина на компанията в Мадрид.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама